Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημοτικού Συμβούλου κ. Πέτρου Πρέκα στην Δημοτική Ενότητα Θήρας

Καλωσήρθες Πέτρο!

Η ανάπτυξη του αύριο, χρειάζεται τη νεολαία του σήμερα! Ιδέες και όρεξη για δουλειά από τους δυνατούς, τους δραστήριους, αυτούς που νοιάζονται!

Ο Πρέκας Πέτρος, γέννημα- θρέμμα Σαντορινιός από το Εμπορείο, είναι από τους πιο σκληρά εργαζόμενους της γενιάς του! Ελαιοχρωματιστής στο επάγγελμα, παρά τις αμέτρητες εργολαβίες που αναλαμβάνει ετησίως η επιχείρηση του, δεν παραλείπει να μάχεται και να ενδιαφέρεται για το καλό του τόπου του.

Ο Πέτρος, με το ομαδικό του πνεύμα, από παιδί διέπρεπε και αγωνιζόταν για το καλό της ομάδας του! Ποδοσφαιριστής στον Πανθηραϊκό, καθώς και στη Λάβα Εμπορείου, ξέρει από μικρός πώς να παλεύει για τη νίκη! Πόση πειθαρχία και πόσος προσωπικός χρόνος χρειάζεται για το καλό του συνόλου.

Πρόεδρος του 15μελούς στο ΕΠΑΛ Θήρας, όπου μαθήτευσε, έμαθε από νωρίς πώς να διεκδικεί, να διοργανώνει και να δίνει τις μάχες του! Τα πολλά Πανκυκλαδικά μετάλλια άλλωστε με το χορευτικό σχήμα στο οποίο συμμετείχε επί 13 ολόκληρα χρόνια, αποδεικνύουν τόσο την αφοσίωση αλλά και την αγάπη που προσφέρει στο καθετί με το οποίο καταπιάνεται!

Καλωσήρθες Πέτρο! Ήρθε η ώρα να «φρεσκάρουμε» τη Σαντορίνη! Να τη βάψουμε με νέα, ζωντανά και καθαρά χρώματα! Ήρθε η ώρα να αναλάβουν αυτοί που μπορούν! Ήρθε η ώρα της αλλαγής!!!

Προχωράμε μαζί με όρεξη, σκληρή δουλειά και όραμα!

 

 

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας