Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημοτικής Συμβούλου κα. Δρόσου Ειρήνης στην Δημοτική Ενότητα Θήρας.

Καλωσορίζουμε την Δρόσου Ειρήνη στην οικογένειά του ΤΩΡΑ! Η Ειρήνη, του Μάρκου και της Στυλιανής, με καταγωγή από το Εμπορείο, είναι σύζυγος του Ηλία Λυγνού με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

«Είναι η δεύτερη φορά που ασχολούμαι με την πολιτική σκηνή του τόπου μας. Η πρώτη, ήταν το 1997 επί προεδρίας Μιχάλη Ρούσσου. Στο πέρασμα των χρόνων αποφάσισα να απέχω. Από το 1997 και έπειτα, είναι η πρώτη φορά που εμπιστεύομαι έναν άνθρωπο ο όποιος κατάφερε και με ενέπνευσε για να ξαναμπώ ενεργά σε αυτό το πεδίο της μάχης! Ο Μανόλης Ορφανός, είναι αυτός που μπορεί να δώσει ένα καλύτερο μέλλον σε εμάς, τις οικογένειές μας, στη Σαντορίνη ολόκληρη! Με ό,τι έχει ασχοληθεί, έχει δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει! Δουλεύει γι’ αυτό! Και η δουλειά, η σκληρή δουλειά, πάντα αποφέρει καρπούς. Η παράταξη του ΤΩΡΑ! είναι μία ομάδα, μία οικογένεια, που απαρτίζεται από νέα παιδιά και εγώ εμπιστεύομαι τα νέα παιδιά και τις νέες ιδέες που μπορούν να φέρουν στο τραπέζι! Το νησί μας μαζί τους, θα πάει σε ένα νέο καλύτερο επίπεδο!»

Η Ειρήνη, είναι απόφοιτος του ΙΕΚ Ωμέγα, με ειδικότητα στην λογιστική. Επί σειρά ετών, ασχολείται με την άκρως επιτυχημένη οικογενειακή Μεταφορική εταιρία που έχει στην ιδιοκτησία της, ενώ είναι μια γυναίκα με σθένος που στηρίζει την επιχειρηματικότητα στο νησί μας! Αεικίνητη και αποφασιστική, έχει διατελέσει Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σε Νήπιο και Δημοτικό, καθώς και γραμματέας, αντιπρόεδρος και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Εμπορείου, από το 2010 έως το 2022!!!!

Όπως όλους τους Σαντορινιούς, έτσι και την Ειρήνη, την προβληματίζει και την ενοχλεί η κατάσταση των σκουπιδιών, του κυκλοφοριακού, της υγείας, και φυσικά της εκπαίδευσης! Θα ήθελε πολύ, εκτός των βασικών δομών, να αποκτήσουμε στο νησί και αίθουσες-πολυχώρους, για πολιτιστικά και άλλα δρώμενα.

Ειρήνη μου, καλωσόρισες στην οικογένεια του ΤΩΡΑ! Οι δυναμικές γυναίκες πάντα θα έχουν θέση στην ομάδα μας! Σε ευχαριστούμε! Καλή επιτυχία!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας