Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημοτικής Συμβούλου κα. Μπελιμπασάκη Χριστιάννας στην Δημοτική Ενότητα Θήρας.

“Με το Μανόλη Oρφανό, είμαι σίγουρη ότι η Σαντορίνη θα ξεπεράσει κάθε εμπόδιο! Έχει αποδείξει χρόνια τώρα το ενδιαφέρον του για τη βελτίωση και την αναβάθμιση του τόπου μας, με τη συμμετοχή του στα Κοινά αλλά και τις δράσεις του. Με κόπο, επιμονή και υπομονή κατάφερε πράγματα που μέχρι τώρα κανείς δεν είχε καταφέρει. Μέσα από τη διόπτρα της εξέλιξης, στοχεύει στην καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων! Ως Νέα με όραμα, θα είμαι δίπλα του σε αυτόν τον αγώνα, για να μοιραστούμε καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες!”

Η Χριστιάννα, μεγάλωσε στο νησί και αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Θήρας. Έπειτα σπούδασε στο ΙΕΚ Δέλτα στη Θεσσαλονίκη με ειδικότητα στα τουριστικά επαγγέλματα, και τώρα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος σε μεγάλο ξενοδοχείο του νησιού! Ο πατέρας της είναι ο Μπελιμπασάκης Γεώργιος με καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης, ενώ η μητέρα της, Χατζηλένικου Ειρήνη, είναι από τη Θεσσαλονίκη.

Δραστήρια από πολύ μικρή ηλικία, διετέλεσε πρόεδρος του 15μελούς συμβουλίου του Λυκείου της! Το μεράκι για τα Κοινά και η ικανότητα της ηγεσίας εμφανίστηκαν από τότε..!

Πιστεύει πως η Σαντορίνη χρειάζεται αλλαγές ώστε να γίνει αντάξια των προσδοκιών των επισκεπτών της, όσο και των κατοίκων της! Στην ατζέντα των αλλαγών είναι το οδικό δίκτυο και η δημιουργία περισσότερων χώρων στάθμευσης. Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα, δεν ανέχεται όπως λέει να υποβαθμίζεται η όμορφη εικόνα του νησιού μας λόγω των απορριμμάτων και της κακής υγιεινής. Γι’αυτό ζητά από τους συμπολίτες της να σκέφτονται ώριμα, με σύνεση, και να είναι ανοιχτοί σε πρωτοποριακές ιδέες.

Χριστιάννα μου αεικίνητη και πάντα χαμογελαστή, ήρθε η ώρα να απελευθερωθούμε από τον ζυγό της αδράνειας και της ανικανότητας! Μαζί με την παράταξη του ΤΩΡΑ! θα χαράξουμε νέους ορίζοντες και θα τους περπατήσουμε μαζί, με γνώμονα την ανάπτυξη! Καλωσήρθες!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας