Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημοτικής Συμβούλου κα. Βλαβιανού Ειρήνης στην Δημοτική Ενότητα Θήρας.

Με μεγάλη χαρά, συνεχίζουμε τον αγώνα μας στο ΤΩΡΑ! μαζί με την Ειρήνη μας! Μαχήτρια και ιδρυτικό μέλος της παράταξης! Παραθέτουμε αυτούσιο το βιογραφικό της σημείωμα- μήνυμα ανακοίνωσης υποψηφιότητας. Καλή μας επιτυχία Ειρήνη μου!

«Η παράταξη ¨ΤΩΡΑ! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά¨ ενωμένη και συμπαγής, αλλά και ανανεωμένη με νέους δυναμικούς υποψηφίους αναλαμβάνει μία νέα πρόκληση, αυτή της 8ης Οκτωβρίου, διεκδικώντας για τα νησιά μας, τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά, μια χρηστή διοίκηση, που θα στηρίζεται στους πυλώνες της προόδου και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Σε αυτήν την προσπάθεια ήταν αυτονόητο ότι θα αποτελώ ενεργό μέλος, αρωγό και συνοδοιπόρο στο πλευρό του Μανόλη Ορφανού, όπως και στις προηγούμενες εκλογές.

Είμαι κόρη του Λουκά Βλαβιανού με καταγωγή από την Οία και της Φωτεινής Καφούρου, από το Ημεροβίγλι. Έχω μεγαλώσει και ζω μόνιμα στο Ημεροβίγλι. Αυτός είναι και ο λόγος που εκτιμώ απεριόριστα τον τόπο μου, τον αγαπώ βαθιά, αλλά και έχω διαγνώσει όλες τις παθογένειες που τον χαρακτηρίζουν, ως αποτέλεσμα της ολιγωρίας των διοικήσεων των τελευταίων ετών.

Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών «Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Η αφοσίωση μου στην παιδεία και τον πολιτισμό με ώθησε στην παρακολούθηση πλήθους επιμορφωτικών σεμιναρίων αναφορικά με την εκπαίδευση και την πολιτιστική διαχείριση : «Σχολική Ψυχολογία», «Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων», «Οργάνωση και Σχεδιασμός Διδασκαλίας σε ενήλικους και ανήλικους εκπαιδευόμενους», «Digital Marketing στον Πολιτισμό», «Marketing και Branding».

Στο παρελθόν έχω απασχοληθεί σε διοικητικές θέσεις στον τραπεζικό και τουριστικό τομέα, ενώ τα τελευταία χρόνια ιδιωτεύω στον χώρο της εκπαίδευσης ως φιλόλογος.

Όσον αφορά στην ενασχόληση μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, κατά το διάστημα 2015-2019 υπήρξα μέλος της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θήρας.

Έπειτα, έχοντας την ακλόνητη πεποίθηση ότι η προαγωγή της παιδείας και του πολιτισμού μπορεί να επιτευχθεί από κάθε μετερίζι, από οποιοδήποτε πόστο, ανέλαβα, κατόπιν της πρότασης του Μανόλη Ορφανού, τη θέση του Ειδικού Συμβούλου Διοίκησης στη Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας την περίοδο 2019 – 2022. Πάντοτε με χαμηλούς τόνους, ανιδιοτελείς προθέσεις και απόλυτη συνέπεια απέναντι στους στόχους μου θέλησα να συμβάλω, με όσες γνώσεις διαθέτω, στην διοικητική οργάνωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών της Δ.Ε.Υ.Α.Θ., αλλά και στην προώθηση της περιβαλλοντικής συνείδησης μέσα από την εκπόνηση πρωτοποριακών και καινοτόμων δράσεων.

Στο πρόσωπο του επικεφαλής της παράταξης μας, του αγαπητού Μανόλη, από την πρώτη στιγμή διέκρινα το τρίπτυχο όραμα – ικανότητα – συνέπεια. Αυτός είναι και ο λόγος που καταφέρνει να μας εμπνέει και να εκμαιεύει από τον καθένα μας τον καλύτερο εαυτό του.

Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης συστρατεύομαι  εκ νέου με την οικογένεια του ΤΩΡΑ! προσβλέποντας στο να αποτελέσουμε μια πραγματικά δυναμική και προοδευτική δημοτική αρχή, διεκδικώντας για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά το αύριο που μας αξίζει.

Καλή δύναμη και Καλή επιτυχία στους συνυποψηφίους μου!»

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας