Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημοτικής Συμβούλου κα. Γεωργίας Γλέζου στην Δημοτική Ενότητα Θήρας.

Η Γεωργία είναι το νέο μέλος της οικογένειας του ΤΩΡΑ! Έχει καταγωγή από τον Καρτεράδο και οι γονείς της Γλέζος Παναγιώτης και Θεώνη Αναπλιώτη είναι Σαντορινιοί.

“Τα προβλήματα είναι πολλά και ζητούν άμεσες λύσεις. Η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η αξιοποίηση κάποιων υποδομών έχουν επίκεντρο τον πολίτη. Τι θέλουμε όλοι; Ένα σύγχρονο, ανθρώπινο και πολιτισμένο τόπο. Με τον κύριο Μανόλη Ορφανό είμαι σίγουρη ότι θα απολαύσω αυτό το ταξίδι! Το νησί μας υπολείπεται σε πολλά πράγματα και είναι ευκαιρία σε αυτές τις δημοτικές εκλογές, ειδικά εμείς οι νεότεροι, να επιλέξουμε σωστά! Χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο δραστήριο που δεν μένει στη θεωρία και παλεύει για το καλύτερο.”

Η Γεωργία, ασχολείται με τα τουριστικά και είναι υπεύθυνη υποδοχής και φιλοξενίας σε ξενοδοχεία . Ως κάτοικος του νησιού και με κριτική ματιά στα πράγματα, χρειάζεται νέες προοπτικές που τώρα λείπουν. Όραμά της είναι η Σαντορίνη να γίνει βιώσιμη και να δοθεί λύση στο πρόβλημά της καθαριότητας. Επιθυμεί άμεσα τη δημιουργία χώρου Υγειονομικής ταφής των απορριμμάτων και επεξεργασίας των λυμάτων; καθώς και περισσότερα πάρκα και παιδικές χαρές για τα παιδιά.

Όντας μια γυναίκα με όραμα ,εργατικότητα και αποφασιστικότητα, θέλει η Σαντορίνη να είναι όχι μόνο ο θερινός αλλά και ο χειμερινός προορισμός φυσικά με τις κατάλληλες υποδομές. Από τα σχέδια της για ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι παρεμβάσεις στον τομέα του αθλητισμού, αφού θα ήθελε πολύ να υπάρχει ένα κολυμβητήριο για όλους τους κατοίκους του νησιού.

Γεωργία, η ομάδα του ΤΩΡΑ! δεσμεύεται να κρατήσει το χαμόγελό σου και μετά τις δημοτικές εκλογές όπως όταν ήρθες στο γραφείο μας! Τα σχέδιά σου είναι χάρτης για μας με προορισμό την αλλαγή! Καλωσόρισες !

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας