Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημοτική Συμβούλου κ. Μαρία Μπαϊκα στην Δημοτική Ενότητα Θήρας

Μεγάλη μου χαρά και τιμή, η Μαρία Mπάικα, να συμπορεύεται ξανά μαζί μας στον αγώνα που δίνουμε για την ευημερία του τόπου μας!
Η Μαρία γεννήθηκε στη Σαντορίνη το 1988, είναι παντρεμένη με το Δημήτρη Λιγνό, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.
“Όταν βλέπω τα παιδιά μου, σκέφτομαι πως θέλω να μεγαλώσουν εδώ και να εκπληρώσουν όλα τους τα όνειρα. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο αν εκλεγεί ο Μανόλης Ορφανός! Τον εμπιστεύομαι για δεύτερη φορά, γιατί στο πρόσωπο του απεικονίζεται το όραμα για αλλαγή και η ανάπτυξη των νησιών μας.”
Μετά την αποφοίτησή της από το επαγγελματικό Λύκειο Σαντορίνης, η Μαρία, προχώρησε και ολοκλήρωσε τις σπουδές της φοιτώντας στο ΙΕΚ λογιστικής της Σύρου.
Εργάστηκε σε λογιστικό γραφείο για 10 έτη, ωστόσο η οικογένειά της την κέρδισε και αποχώρησε για να αφοσιωθεί σε αυτήν.
Η σύγκρουση ρόλων δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό της. Πλέον είναι επιχειρηματίας, χωρίς φυσικά να παραμελεί τον τίτλο της εργαζόμενης μητέρας και νοικοκυράς. Παρόλα αυτά συγκρούεται χωρίς φόβο με όσους θέτουν σε κίνδυνο τη διαβίωση των κατοίκων των νησιών μας.
Ως θεματοφύλακας των παραδόσεων και των εθίμων του νησιού, έχει πολλά πολιτιστικά ενδιαφέροντα. Συμμετέχει στο Διεθνές χορευτικό του συλλόγου Κρητών Σαντορίνης «το Αρκάδι» και έχει βραβευτεί ως μέλος του, στο παγκόσμιο φεστιβάλ χορού που πραγματοποιήθηκε στην Αγία Πετρούπολη στη Ρωσία.
Μαρία σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που ξανά δείχνεις στην παράταξη του ΤΩΡΑ! και σε εμένα τον ίδιο!
Μετά τις 8 Οκτωβρίου θα μπεις και εσύ στο “χορό” και θα δείξεις και εκεί το ταλέντο σου, μαθαίνοντας μεθοδικά τα βήματα προς την αλλαγή και την αναβάθμιση..
Ορφανός Μανόλης
Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας