Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημοτικού Συμβούλου κ. Γαλαίου Γιώργου στην Δημοτική Ενότητα Θήρας

Καλωσήρθες Γιώργο!
Ο Γιώργος Γαλαίος, δικηγόρος, 34 ετών και βέρος Σαντορινιός, είναι ένα νέο και πολλά υποσχόμενο μέλος στην οικογένεια του ΤΩΡΑ!
Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικές Επιστήμες, από όπου και αποφοίτησε με υποτροφία από το ΙΚΥ (Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών) για όλα τα έτη!
Συνέχισε τις σπουδές του στην Νομική, και έπειτα ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό ΜΒΑ ( Master of Business Administration) στην Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Δυνατό πνεύμα καθώς και σώμα, ο Γιώργος παρουσιάστηκε για την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων στην Αυλώνα, στα τεθωρακισμένα, ενώ ολοκλήρωσε την θητεία του και απολύθηκε από την ΕΛ.ΔΥ.Κ (Ελληνική Δύναμη Κύπρου).
Έπειτα, ως ενεργός πολίτης που γεύτηκε τη χαρά της προσφοράς, υπηρέτησε στο σώμα Εθελοντών – Σαμαρειτών στον Ερυθρό Σταυρό στη Νέα Σμύρνη για 3 έτη, καθώς έχει λάβει και πτυχίο ναυαγοσώστη, πάλι στα πλαίσια της κοινωνικής μέριμνας!
Ο Γιώργος Γαλαίος, διατηρεί Δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα, κληροδότημα του Δημοσθένους Λιόντου του Βασιλείου, του οποίου και ανέλαβε εξ ολοκλήρου όλες τις νομικές υποθέσεις, ενώ ταυτοχρόνως ετοιμάζει και το νέο του γραφείο στη γενέτειρα του!
Επέστρεψε για να βάλει το λιθαράκι του, ώστε να διορθωθούν τα κακώς κείμενα που εντοπίζει και αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια στο νησί!
Η συμμετοχή του στα καθήκοντα και τις δράσεις της ενορίας του Καρτεράδου, ήταν άλλωστε το πρώτο βήμα προς την κοινωνική δράση!
Καλωσήρθες Γιώργο!

Η ένωση των δυνάμεων μας θα είναι η αρχή για ένα στιβαρό και ελπιδοφόρο αύριο των νησιών μας! Προχωράμε δυνατά!

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας