Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημοτικού Συμβούλου κ. Σαχ Χαμίντ Αλέξανδρου στην Δημοτική Ενότητα Θήρας.

Ο Σαχ, πρώτος επιλαχόν Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό μας στις εκλογές του 2019, συνεχίζει να παλεύει και να αγωνίζεται στο πλευρό του ΤΩΡΑ! για ακόμη μια εκλογική αναμέτρηση, την πιο κρίσιμη των τελευταίων ετών!
“Ο Μανόλης Ορφανός είναι ένας άνθρωπος με χάρισμα! Η ενεργητικότητά του, το πάθος του για αλλαγή, η συνεχής κινητοποίηση, η αστείρευτη επιθυμία του για δημιουργία, ήταν αυτά που με οδήγησαν στο πλευρό του! Πρέπει όλοι να ανασυνταχθούμε και να βρούμε μία κοινή πορεία πλεύσης για να υπερκεράσουμε όποιον σκόπελο εμφανίζεται μπροστά μας! Για μένα είναι τιμή να στηρίξω όχι μόνο την παράταξη του ΤΩΡΑ!, αλλά και να πολεμήσω μαζί του για τη Δημοκρατία, την αξιοπρέπεια, την κοινωνική ισότητα και τη βιώσιμη ευημερία χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.”
Ο Σαχ, με καταγωγή από το Πακιστάν και έχοντας ελληνική υπηκοότητα, σπούδασε Ιατρική στα Ιωάννινα, και το 2001 απέκτησε την ειδικότητα του ως Γενικός Ιατρός από τη Νομαρχία Καβάλας. Είναι μόνιμος κάτοικος Σαντορίνης από το 2003 και είναι παντρεμένος με τέσσερα υπέροχα παιδιά.
Καθόλη τη διάρκεια της εκπαίδευσής του σε κλινικές του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και Νίκαιας, καθώς και ως επιμελητής Β’ στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης Καβάλας και ως επιμελητής Α’ στο τότε Κέντρο Υγείας Θήρας, επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο, εργατικότητα, ευγένεια και άριστο ήθος προς τους συναδέλφους του αλλά και προς τους ασθενείς του.
Πολυγραφότατος, αεικίνητος, έχει πληθώρα δημοσιεύσεων σε ιατρικά περιοδικά και συγγράμματα, ενώ έχει συμμετάσχει σε δεκάδες ιατρικά συνέδρια. Από το 2003 είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων, της Ένωσης Γενικών Οικογενειακών Ιατρών Ελλάδος, της Διαβητολογικής Εταιρείας καθώς και της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης. Μέλος του Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας, εκπροσωπώντας τον συνδυασμό του ΤΩΡΑ!
Γιατρέ μου, ό,τι κάνουμε μόνο για τον εαυτό μας πεθαίνει μαζί μας. Ό,τι κάνουμε για τους άλλους και τον κόσμο παραμένει και είναι αθάνατο! Η δική σου προσφορά στο κοινό καλό του τόπου θα παραμείνει άφθαρτη, πολύτιμος αρωγός και συνοδοιπόρος στο έργο μας! Συνεχίζουμε δυνατά!
Ορφανός Μανόλης
Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας