Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημοτικού Συμβούλου κ. Καφούρου Μιχαήλ στην Δημοτική Ενότητα Θήρας.

«Η κινητοποίηση και ενεργοποίηση του Μανόλη Ορφανού, είναι χαρακτηριστικά που θα οδηγήσουν το Δήμο μας στον εκσυγχρονισμό! Η λειτουργικότητα του Δήμου, η παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους πολίτες και η συνεχής διεκδίκηση όλων όσων δικαιούνται οι κάτοικοι αυτού του τόπου, είναι προτεραιότητες της παράταξής του ΤΩΡΑ! Αντιλαμβανόμενος την ανησυχία των συμπολιτών μας, αλλά και την απραξία της σημερινής Δημοτικής αρχής, ο Μανόλης, μπορεί και είναι διατεθειμένος να ασκήσει πιέσεις! Το όραμα για τον τόπο μας πρέπει να στηρίζεται σε οργανωμένο σχέδιο και είναι ο μόνος που το έχει!»
Ο Μιχάλης, γέννημα θρέμμα από το Βουρβούλο, γιος του Λουκά και της Θεοδοσίας, επίσης από το Βουρβούλο. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά και εδώ και 30 χρόνια δραστηριοποιείται στα Φηρά. Έχει αποφοιτήσει από το ΕΠΑΛ με ειδικότητα ξενοδοχειακός υπάλληλος και πλέον είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας του νησιού μας, στον τομέα των ξενοδοχειακών.
Ως λάτρης των εναλλακτικών δράσεων ασχολείται επίσης με το μοντελισμό. Από το νησί λείπει ένας πολιτιστικός πολυχώρος, όπου συμπολίτες μας με καλλιτεχνικά ερεθίσματα να μπορούν να αναδείξουν το εγχείρημα τους και να κοινωνικοποιηθούν σε ένα πολιτιστικό πλαίσιο με ανθρώπους αντίστοιχου ενδιαφέροντος! Και αυτή θα είναι μια από τις πρώτες μέριμνες του Μιχάλη μετά τις 8/10!
Φίλε Μιχάλη, όπως είπες και εσύ, “οι άλλοι απλώς υπάρχουν”. Μαζί θα κάνουμε τη διαφορά! Μαζί θα τρέξουμε για το Δήμο μας και το μέλλον των νησιών μας! Καλωσήρθες!
Ορφανός Μανόλης
Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας