Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημοτικού Συμβούλου κ. Συρίγου Γιάννη στην Δημοτική Ενότητα Θήρας.

Καλωσήρθες Γιάννη! Ο Συρίγος Γιάννης, του Ελευθερίου και της Άννας Συρίγου, από τη Μεσαριά, σύζυγος της Μαρίας Καβαλλάρη του Εμμανουήλ και της Αγαπίας από τον Καρτεράδο και πατέρας τριών παιδιών.

Απόφοιτος του Πάντειου Πανεπιστημίου ως Οικονομολόγος δεν στάθηκε εκεί! Συνέχισε τις σπουδές του στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με εξειδίκευση αυτή τη φορά στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, στον Εσωτερικό Έλεγχο Επιχειρήσεων, καθώς και στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα! Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και Λογιστής Ά Τάξεως.

Ο Γιάννης, από το 2005 δραστηριοποιείται στη γενέτειρά του τη Σαντορίνη, ως Οικονομολόγος-Λογιστής, προσφέροντας στις επιχειρήσεις του νησιού, τις γνώσεις και την επαγγελματική του εμπειρία. Αποφάσισε για πρώτη φορά να ασχοληθεί με τα κοινά στο πλευρό του Μανόλη Ορφανού και της οικογένειας του ΤΩΡΑ!

«Η Σαντορίνη μας είναι ένας μοναδικός και ευλογημένος τόπος! Είναι ένα όνειρο ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων από όλο τον κόσμο, με τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης και βελτίωσης. Οφείλουμε λοιπόν όλοι μας να την προστατεύσουμε και να τη διοικήσουμε με τους κατάλληλους ανθρώπους και τις σωστές τακτικές, ώστε να παραμείνει ο πρώτος παγκόσμιος τουριστικός προορισμός! Διατηρώντας πάντα την ιδιαιτερότητα της, με απόλυτο σεβασμό στις παραδόσεις της, τα ήθη και τα έθιμά της.

Η καθαριότητα, τα σχολεία μας, οι δρόμοι μας, η υγεία μας, οι χώροι άθλησης και ψυχαγωγίας μας, το λιμάνι μας, είναι μερικές πληγές που πρέπει να επουλωθούν άμεσα για την ουσιαστική βελτίωση της εικόνας του τόπου! Όλοι μας, κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού, αξίζουμε να ζούμε με ποιότητα και αξιοπρέπεια.

Ήρθε η ώρα ΤΩΡΑ! να επιλύσουμε τα πραγματικά προβλήματα των νησιών μας, παραμερίζοντας ως ενεργοί και υπεύθυνοι πολίτες τα μικροσυμφέροντά μας! Να δώσουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να παλέψουν.

Να κοιτάζουμε στα μάτια το μέλλον των παιδιών μας και να το προετοιμάσουμε σωστά όπως πραγματικά τους αξίζει! Θεωρώ πως ο Μανόλης Ορφανός, όπως μας έχει αποδείξει μέχρι τώρα από την ενασχόλησή του με τα κοινά, μαζί με τα μέλη του ΤΩΡΑ! μπορούν να σταθούν υπεύθυνα και να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τα χρόνια προβλήματα του τόπου μας, της κοινωνίας μας και των παιδιών μας!»

Γιάννη μου, είναι μεγάλη μας τιμή να αγωνίζεσαι στο πλευρό μας! Η νέα σου οικογένεια σε καλωσορίζει!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας