Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημοτικού Συμβούλου κ. Ασπραδάκη Γεώργιου στην Δημοτική Ενότητα Θήρας.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην ομάδα του ΤΩΡΑ!

Ο Ασπραδάκης Γιώργος, του Εμμανουήλ Ασπραδάκη και της Άννας Γαβαλά, σύζυγος της Φύτρου Χριστίνας και πατέρας δύο παιδιών, τιμά το ΤΩΡΑ! με την υποψηφιότητα του στις Δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου!

«Αποφάσισα να συνταχθώ με την παράταξη του ΤΩΡΑ!, την οικογένεια ουσιαστικά του Μανόλη Ορφανού, γιατί είναι μία ομάδα νέων ανθρώπων, δραστήριων, με πολλή όρεξη για δουλειά και ένα σύγχρονο αλλά και ρεαλιστικό όραμα για το νησί μας! Στο πρόσωπο του Μανόλη, βλέπω όλα αυτά που θα ήθελα να έχει ο ηγέτης του Δήμου μας! Καθαρότητα, εργατικότητα, ανοιχτά μυαλά και όρεξη να διορθώσουμε τα πολλά κακώς κείμενα των νησιών μας. Ο Μανόλης, ακούει τους συνεργάτες του, παίρνει ιδέες, μοιράζει δουλειά και δίνει βήμα και στήριξη στους νέους ανθρώπους να βγουν μπροστά χωρίς να φοβούνται! Ήρθε η ώρα να δουλέψουμε οι ίδιοι για το καλό του τόπου μας, να μην καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια πλέον!»

Ο Γιώργος, είναι απόφοιτος του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης, στο τμήμα της λογιστικής. Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και λογιστής Β τάξεως. Από το 2008 δραστηριοποιείται ως λογιστής, ενώ κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας και εξέλιξης, έχει εργαστεί και ως καθηγητής στο ΙΕΚ Λογιστικής Σαντορίνης.

Γιώργο, σε καλωσορίζουμε θερμά! Άνθρωποι με ήθος και αξίες σαν τις δικές σου, μας είναι πολύτιμοι! Προχωράμε μπροστά, μαζί, δυνατά! Καλή επιτυχία!

 

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας