Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημοτικού Συμβούλου κ. Αρβανίτη Στάθη στην Δημοτική Ενότητα Θήρας.

Το ΤΩΡΑ! καλωσορίζει τον Αρβανίτη Στάθη στην ομάδα του! Ο Στάθης, με καταγωγή από το Εμπορείο, του Αργύρη και της Καλλιόπης, και σύζυγος της Μαρίας Βάλβη με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες.

«Δέχτηκα να δουλέψω με την παράταξη του Μανόλη Ορφανού, γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να τα καταφέρει! Τους άλλους τους είδαμε. Είδαμε τί μπορεί και τί δεν μπορεί να κάνει ο καθένας! Και αυτά που δεν μπορούσαν να κάνουν ήταν πολλά δυστυχώς! Ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε σε κομβικές θέσεις, ανθρώπους με όρεξη για δουλειά, που μπορούν να τα καταφέρουν και να μας πάνε μπροστά. Τον Μανόλη τον γνωρίζω σαν άνθρωπο και ξέρω ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε οτιδήποτε του ανατεθεί! Μανόλη, είμαστε μαζί σου! Προχωράμε μπροστά για τα νησιά μας!»

Ο Στάθης, υδραυλικός στο επάγγελμα, έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στην πλάτη του, και ξέρει πολύ καλά τα προβλήματα του νησιού, μιας και καθημερινά αντιμετωπίζει πολλά από αυτά! Βασικά θέματα, όπως το κυκλοφοριακό κι άλλα, ταλανίζουν τις ζωές μας και ο Στάθης θα ήθελε να δουλέψει για να βοηθήσει στην αλλαγή και τη διόρθωση αυτών! Για την ανάπτυξη του τόπου μας βάζει ως προτεραιότητα το λιμάνι καθώς και το κυκλοφοριακό. Τα σχολεία, και φυσικά η υγεία, είναι μείζοντα θέματα για εκείνον και θα μπει μπροστά ώστε να δοθούν λύσεις! Το νοσοκομείο μας πρέπει να είναι λειτουργικό για τον πολίτη και τον επισκέπτη!

Καλώς ήρθες Στάθη μου! Η ομάδα του ΤΩΡΑ! σε υποδέχεται θερμά! Άνθρωποι σαν κι εσένα, πρέπει να ασχολούνται με την αυτοδιοίκηση! Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε! Η 8η Οκτωβρίου είναι κοντά!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας