Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημοτικού Συμβούλου κ. Ρούσσου Γεώργιου στην Δημοτική Ενότητα Θήρας.

Η ομάδα γιγαντώνεται ακόμη περισσότερο με τον Γιώργο! Το ΤΩΡΑ! καθημερινά επανδρώνεται με νέους, δραστήριους και επιτυχημένους Σαντορινιούς!

Με καταγωγή από το Φηροστεφάνι, οι γονείς του Λευτέρης Ρούσσος και Λαμπρινή Γαλατοπούλου, τον μεγάλωσαν με τις αρχές της οικογένειας, ώστε να γίνει ένας αξιόλογος άνθρωπος με δοτικότητα και γενναιοδωρία. Είναι παντρεμένος με τη Βάλια Ζερβού και έχουν δύο παιδιά.

“Ο Μανόλης, είναι ο μόνος που ακούει τον παλμό του μικρόκοσμου του νησιού μας. Κατανοεί τις ανάγκες του τόπου μας, και έχει αποδείξει με πράξεις ότι όλα τα χρόνια που ασχολείται με τα κοινά τα έχει καταφέρει! Μπορεί να αλλάξει τον τόπο γιατί είναι υπεύθυνος, δίνει χωρίς ανταλλάγματα, και είναι άκρως επικοινωνιακός. Δεν ακούει απλώς τις έγνοιες των πολιτών, αλλά σκύβει πάνω από οποιοδήποτε πρόβλημά τους και προσπαθεί να το λύσει! Αυτούς τους ανθρώπους θέλουμε στο τιμόνι της ηγεσίας του τόπου!»

Ο Γιώργος, έχει σπουδάσει φυσιοθεραπεία στην Πράγα. Ασχολείται με πολλά χόμπι. Η ποδηλασία, η ιστιοπλοΐα καθώς και η καλαθοσφαίριση, τον διατηρούν σε φόρμα, ενισχύοντας το αγωνιστικό του πνεύμα! Μεγάλη του αγάπη όμως είναι και ο χορός! Μέλος του Διεθνούς χορευτικού, του Συλλόγου Κρητών Σαντορίνης, έχει βραβευτεί στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορού στην Αγία Πετρούπολη και έχει συμμετάσχει σε πολλά ακόμη εντός και εκτός συνόρων.

Οραματίζεται έναν τόπο διαφορετικό τόσο για τα παιδιά του, όσο και για το μέλλον όλων των πολιτών. Η βελτίωση του τομέα της υγείας και της παιδείας, καθώς και της καθημερινότητας με όλα τα εμπόδιά της, είναι το στοίχημα του για αυτήν την τετραετία! Η νίκη είναι μονόδρομος!

Τέτοιους ανθρώπους θέλουμε Γιώργο μου! Αποφασιστικούς, μάχιμους και με όραμα. Μαζί μπορούμε να κάνουμε σταθερά βήματα προς την ανάπτυξη! Οι προσδοκίες βαρέθηκαν να συνενώνονται με τις στάθμες της μνήμης (Willy Ronis). Ήρθε ο καιρός να δράσουμε!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας