Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημοτικού Συμβούλου κ. Δρόσου Αντώνη στην Δημοτική Ενότητα Θήρας.

Καλώς ήρθες Αντώνη! Ο Δρόσος Αντώνης, του Μηνά και της Σπυριδούλας, το γένος Δρόσου, με καταγωγή από το Εμπορείο, ενώθηκε με την ομάδα των νικητών!

«Ο Μανόλης, είναι ο άνθρωπος που τρέχει να διορθώσει τα πάντα! Είναι καλός στη δουλειά του και τον εκτιμώ βαθιά, γιατί προσπαθεί πάντα για το καλύτερο! Οποιοσδήποτε ζητήσει κάτι, ο Μανόλης πάντα θα προσπαθήσει να δώσει τη λύση! Είναι η μοναδική επιλογή που έχουμε! Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν άλλο στη θέση του δημάρχου! Μανόλη, σε στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις, όπως μας στηρίζεις και τρέχεις κι εσύ τόσα χρόνια για όλους μας! Σε ευχαριστούμε!»

Ο Αντώνης, σύζυγος της Ιωάννας Σορώτου, ασχολείται με τις σιδηροκατασκευές στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί με τον πατέρα του. Τον απασχολούν, όπως όλους τους δημότες της Θήρας άλλωστε, θέματα όπως τα σκουπίδια, οι δρόμοι, το πάρκινγκ, και φυσικά ο τομέας της υγείας.

Αντώνη μου, τις δυνατές κατασκευές σου που αντέχουν στο χρόνο, ήρθε η ώρα να τις μετατρέψουμε σε μια δυνατή προσπάθεια εκσυγχρονισμού του τόπου μας, με νέες δομές σε γερή βάση! Προχωράμε δυνατά! Με ακλόνητα θεμέλια, που βάζουμε σήμερα εμείς οι ίδιοι! Καλή επιτυχία!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας