Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημοτικού Συμβούλου κ. Μακρή Ηλία στην Δημοτική Ενότητα Θήρας.

Η Οικογένεια του ΤΩΡΑ! καλωσορίζει τον Μακρή Ηλία, του Χρήστου Μακρή και της Ειρήνης Μακρή, το γένος Καραμολέγκου! Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Φύτρου, από τον Πύργο Σαντορίνης και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

«Με την υποψηφιότητά μου στο πλευρό του Μανόλη Ορφανού, ευελπιστώ να γίνω και εγώ κομμάτι της αλυσίδας για την επικείμενη αλλαγή. Την αλλαγή που τόσο πολύ περιμένουμε και όλοι χρειαζόμαστε στα νησιά μας! Ο Μανόλης είναι διαφορετικός, δεν έχει καμία σχέση με ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα. Η προσωπική μου επαφή μαζί του, η δουλειά που έχει κάνει και η οποία δεν χρειάζεται διαφήμιση, αρκούν για να σε πείσουν να συνταχθείς στο πλευρό του. Είναι νέος, έχει όρεξη και πείσμα για να τα καταφέρει, και είναι έτοιμος! Είμαστε όλοι μαζί του, πανέτοιμοι και εμείς, να αλλάξουμε όλα αυτά που δεν έχουν αλλάξει μέχρι σήμερα! Ο κόμπος έφτασε στο χτένι!»

Ο Ηλίας, έχει σπουδάσει marketing στο ΤΕΙ Αθηνών και είναι ένας από τους πλέον επιτυχημένους επιχειρηματίες του νησιού. Διατηρεί κατάστημα εστίασης στο Καμάρι, το διάσημο “Prince”, καθώς και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Καλωσόρισες Ηλία μου! Η πολυαναμενόμενη σύνταξη σου στο πλευρό της παράταξης μας, επιτέλους ολοκληρώθηκε! Μαζί θα πάμε την Σαντορίνη στα υψηλά επίπεδα που όλοι επιθυμούμε. Η επιτυχία είναι μονόδρομος! Καλή δύναμη στον αγώνα μας!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας