Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημοτικού Συμβούλου κ. Καραμολέγκου Αρτέμη στην Δημοτική Ενότητα Θήρας.

Ένας αναγνωρισμένος επιχειρηματίας του νησιού, ο Αρτέμης Καραμολέγκος, εντάσσεται στη δυναμική ομάδα του ΤΩΡΑ!

Έχοντας σπουδάσει Ειδικός Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και Εστίασης, δραστηριοποιήθηκε για πολλά χρόνια στον κατασκευαστικό τομέα, τα ξενοδοχειακά και τη φιλοξενία. Σύστησε το Οινοποιείο Αρτέμης Καραμολέγκος, καθώς και το εστιατόριο Άρωμα Αυλής, δημιουργώντας έναν ολοκληρωμένο οίνο- γαστρονομικό  προορισμό στη Σαντορίνη.

«Όλα αυτά προήλθαν από την αγάπη και το σεβασμό για τον πρωτογενή τομέα παραγωγής για τον οποίο θα πρέπει όλοι να παλέψουμε για να διαδραματίσει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας και την πορεία του νησιού μας!»

Λάτρης του ψαρέματος ο ίδιος, στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται εντατικά τόσο με το ψάρεμα όσο και με την καλλιέργεια και παραγωγή σαντορινιών προϊόντων.

Έχοντας παίξει σημαντικό ρόλο στην δημιουργία της Ένωσης Οινοπαραγωγών Σαντορίνης, ο Αρτέμης έχει ξεκάθαρους στόχους για τον τόπο μας:

«Πρέπει να έχουμε μια καθαρότερη Σαντορίνη και να εκσυγχρονιστούν όλες οι υποδομές του νησιού, οι δρόμοι, το λιμάνι, το αεροδρόμιο αλλά και να δημιουργηθούν χώροι στάθμευσης για την εξυπηρέτηση όλων μας. Πρέπει να διατηρήσουμε και να αναδείξουμε τους εναπομείναντες παραδοσιακούς οικισμούς με έργα όπως η σωστή ύδρευση και αποχέτευση, η υπογειοποίηση των καλωδίων και η αναβάθμιση του φωτισμού. Τέλος, η Σαντορίνη μας πρέπει να προβληθεί σε στοχευμένες αγορές για να κερδίσει τους επισκέπτες που πραγματικά θα απολαύσουν την μοναδική εμπειρία που είναι η επίσκεψη στο νησί μας».

Είναι παντρεμένος με τη Μαργαρίτα Ζαχαριουδάκη και έχουν 6 παιδιά, αγαπάει τον αθλητισμό και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επανενεργοποίηση της Θύελλας Καμαρίου.

Κλείνοντας, ο Αρτέμης συμπληρώνει ότι «Πρέπει όλοι να κοιτάξουμε το γενικότερο συμφέρον του νησιού, να σταματήσουμε να βλέπουμε μόνο το προσωπικό όφελος, να δούμε το δάσος και όχι το δέντρο. Εντάσσομαι στον συνδυασμό του Μανόλη γιατί είναι ένας άνθρωπος νέος και αποτελεσματικός που πραγματικά πιστεύω πως θα φέρει εις πέρας όλα όσα έχει οραματιστεί για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Καλωσήρθες Αρτέμη μου! Σ´ ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη! Καλή μας επιτυχία!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας