Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημοτικού Συμβούλου κ. Φουστέρη Ελευθέριου στην Δημοτική Ενότητα Θήρας.

Ακόμη μία δυνατή παρουσία στο ψηφοδέλτιο της νίκης! Ο Λευτέρης, συντάσσεται στην ομάδα του ΤΩΡΑ! για να δώσουμε μαζί την ευαισθησία και ενσυναίσθηση που απουσιάζει από αυτούς που διοικούν τόσα χρόνια.

Γέννημα-θρέμμα από τη Σαντορίνη, είναι μόνιμος κάτοικος Εξω Γιαλού. Ο πατέρας του είναι ο Σπυρίδων Φουστέρης από τον Πύργο και μητέρα του η Μαρία Συρίγου από το Εμπορείο. Τελειώνοντας το τεχνικό λύκειο, πήρε την ειδικότητά του υδραυλικού. Για 8 μήνες δούλεψε στη ΔΕΥΑΘ, δείχνοντας ζήλο και υπευθυνότητα για τις ανάγκες του νησιού, ενώ τώρα είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Από μικρός έχει μάθει στην πολλή και σκληρή δουλειά και δεν φοβάται να δουλέψει και μαζί μας για να χτίσουμε ένα νέο Δήμο με γερά θεμέλια!

” Πιστεύω πολύ στο Μανολη! Μας ενώνει μία βαθιά και αληθινή φιλία. Με έχει στηρίξει όσο κανείς και τώρα ήρθε η ώρα να του δείξω πως όπως μου στάθηκε, θα του σταθώ! Είναι φερέγγυος και όταν μιλάει για αλλαγή το εννοεί. Το απέδειξε άλλωστε με την αναβάθμιση της ΔΕΥΑΘ και του ΔΑΠΠΟΣ.”

Ο Λευτέρης, δεν ζητάει πολλά, θέλε μια δημοτική αρχή των έργων και όχι των λόγων. Η βελτίωση της καθημερινότητας του Σαντορινιού, με θέματα την καθαριότητα, την προσβασιμότητα, τους χώρους πρασίνου, το κυκλοφοριακό και τους χώρους στάθμευσης, είναι άμεση προτεραιότητα για τον ίδιο και την ομάδα του ΤΩΡΑ!

Φίλε Λευτέρη, δεσμευόμαστε να φτιάξουμε μαζί έναν καινούργιο Δήμο, και να χαράξουμε στρατηγικές για βιώσιμη ανάπτυξη. Μα η μεγαλύτερη μας επιτυχία ξέρεις ποια θα είναι; Να μπορούν τα παιδιά μας να ζουν ανθρώπινα και μεγαλώνοντας να στηρίζουν τον τόπο τους χωρίς να τον εγκαταλείπουν! Πάμε δυνατά για μια νέα αρχή!

Ορφανός Μανόλης
Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας