Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημοτικού Συμβούλου κ. Ραφαήλ Αρβανίτης στην Δημοτική Ενότητα Θήρας

Καλωσήρθες Ραφαήλ! Ο Ραφαήλ Αρβανίτης, γιος του Φάνη και της Νικολέτας Αρβανίτη, με καταγωγή από το Ακρωτήρι, αποφάσισε για πρώτη φορά στα 28 του, να ασχοληθεί και επίσημα με την τοπική αυτοδιοίκηση. Φυσικά η επιλογή για εκείνον ήταν μονόδρομος.

Ο Ραφαήλ, επέλεξε να πολεμήσει στο πλευρό των νικητών! Στο πλευρό του ΤΩΡΑ, που αγκαλιάζει τους δυναμικούς νέους, θέλει τη ματιά και τη συμβολή τους, ενώ ταυτοχρόνως σέβεται και μάχεται παρέα με τους έμπειρους.

Η εμπειρία άλλωστε του Ραφαήλ, μεγαλώνοντας και παρατηρώντας τον υπερ-δραστήριο πατέρα του -πρώην πρόεδρο της Κοινότητας του Ακρωτηρίου-, αλλά και η δική του αντιπροεδρία επί σειρά ετών στον Πολιτιστικό- Αθλητικό Σύλλογο του χωριού του, ήταν αυτά που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην αγάπη που ανέπτυξε ο Ραφαήλ για τα Κοινά.

«Νέο αίμα, νέα μυαλά, νέα παιδιά στο πολιτικό προσκήνιο του τόπου μας! Πολιτεύομαι στο πλάι του Μανόλη Ορφανού γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να με βοηθήσει να στηρίξω το χωριό μου με κάθε δυνατό τρόπο!»

Απόφοιτος Διοίκησης και Οικονομίας του ΙΕΚ Ξυνή, επιτυχημένος επαγγελματίας στον τομέα του τουρισμού, δυναμικός και εργασιομανής από τα εφηβικά του κιόλας χρόνια, ωστόσο πάντα παρόν και ενεργός για τους συμπολίτες του.

Ο Ραφαήλ, ο οποίος με την αθλητική του πορεία έχει συνδράμει στην εξέλιξη του τοπικού ποδοσφαίρου, δεν έμεινε μόνο στο εγωιστικό κίνητρο της προσωπικής επιτυχίας, παρά συνέχισε να προσφέρει, προπονώντας αφιλοκερδώς παιδική ομάδα ποδοσφαίρου!

Καλωσήρθες Ραφαήλ! ΤΩΡΑ είναι η ώρα για αλλαγή! ΤΩΡΑ είναι η ώρα να δράσουν και οι νέοι που έχουν όρεξη και δυνατότητες ! Η 8η Οκτωβρίου είναι κοντά. Ετοιμάσου για την πρωτιά, που αντί όμως για χρυσό κύπελλο και πανηγυρισμούς, θα έχει σκληρή δουλειά και δυσκολίες! Είμαστε μαζί !

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας