Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημοτικού Συμβούλου κ. Ξαγοράρη Γρηγόρη στην Δημοτική Ενότητα Θήρας.

“Ζητάμε μία βιώσιμη Σαντορίνη για να μεγαλώσουμε με ασφάλεια και υπευθυνότητα τα παιδιά μας! Με τη συνεργασία μου με τον Μανόλη Ορφανό, θα αγωνιστώ για να υπάρξουν άμεσες λύσεις που θα διευκολύνουν τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο νησι. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο! Τα προβλήματα πολλά, τα εμπόδια επίσης. Με την παράταξη του ΤΩΡΑ! θα φροντίσουμε για νέες υποδομές και για τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών μας που βρίσκονται υπό κατάρρευση.”

Ο Γρηγόρης, είναι μόνιμος κάτοικος Πύργου και έχει μία κόρη 7 ετών. Σπούδασε μηχανολόγος και από το 1992 διατηρεί τη δική του επιχείρηση με μεταλλικές κατασκευές. Όντας επιτυχημένος επιχειρηματίας βιώνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος του στο νησί.  Δραστήριος και θαρραλέος, θέλει τις κατάλληλες υποδομές για την ανάπτυξη όλων των παραγωγικών μονάδων της περιοχής μας.

Εκτός από τον παραγωγικό τομέα, ο Γρηγόρης κοιτά κατάματα τους υπεύθυνους για την εικόνα του νησιού μας. Στα πλάνα του είναι ο ευπρεπισμός και η διατήρηση και συντήρηση των τοπικών στοιχείων των παραδοσιακών οικισμών και των χωριών μας.

Φίλε Γρηγόρη, η συλλογική προσπάθεια θα φέρει αποτελέσματα για όλους μας! Μαζί θα σχεδιάσουμε, θα μελετήσουμε και θα υλοποιήσουμε! Γιατί επενδύουμε στους νέους, πιστεύουμε σε αυτούς και χαράσσουμε το μέλλον τους! Καλή μας επιτυχία!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας