Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημοτικού Συμβούλου κ. Αλαφραγκή Ευάγγελου στην Δημοτική Ενότητα Οίας – Θηρασιάς.

Συνεχίζουμε δυνατά Βαγγέλη μου! Ο Αλαφραγκής Ευάγγελος, του Ιωάννη και της Ζωίτσας; το γένος Γαλάζιου, με καταγωγή από την Οία, συνεχίζει να μάχεται με την ομάδα των νικητών.

«Η Σαντορίνη είναι το μέρος που κατοικώ, που δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά, και ο τόπος που μου δίνει τη δυνατότητα να ζω αξιοπρεπώς. Αυτός είναι ο λόγος που θέλω να προσφέρω και εγώ τη βοήθεια μου, ώστε να μπορέσουμε να κρατήσουμε το νησί σε ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο. Πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα προβλήματα που βιώνουμε καθημερινά, όπως είναι η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, το λιμάνι και άλλα. Ο Μανόλης Ορφανός, έχει αποδείξει ότι είναι ένας αποτελεσματικός και οργανωτικός άνθρωπος, που μπορεί να κάνει τη Σαντορίνη μας και τη Θηρασιά μας, νησιά πρότυπα! Ήρθε η ώρα να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στους ανθρώπους που μπορούν και έχουν δείξει ήδη τη δουλειά τους και τις ικανότητες τους έστω και σε άλλα πόστα!»

Ο Βαγγέλης, απόφοιτος του ΕΚΠΑ από το τμήμα Μαθηματικών, τα τελευταία 10 χρόνια δραστηριοποιείται και ζει μόνιμα στην Οία. Του αρέσει η ποδηλασία και το ψάρεμα, ενώ είναι η δεύτερη φορά που ασχολείται με τα κοινά στο πλευρό του Μανόλη και της οικογένειας του ΤΩΡΑ!

Είναι ενεργό μέλος στο ΔΑΠΠΟΣ επί της προεδρίας Βασίλη Αλαφούζου, έχοντας συνεισφέρει τόσο στο χριστουγεννιάτικο χωριό. όσο και σε άλλες δράσεις του οργανισμού.

Προχωράμε μπροστά Βαγγέλη μου! Η νίκη είναι δική μας! Έχουμε δουλέψει σκληρά, έχουμε προσπαθήσει πολύ, τα έχουμε καταφέρει και ήρθε η ώρα να πάμε το Δήμο ένα βήμα παρακάτω, όπως κάναμε με τη ΔΕΥΑΘ και το ΔΑΠΠΟΣ. Καλό αγώνα!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Οίας - Θηρασίας