Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημοτικού Συμβούλου κ. Γαλαίου Παναγιώτη στην Δημοτική Ενότητα Θήρας.

«Το 2019 εμπιστεύτηκαν τον Μανόλη Ορφανό και όταν μου ξανά έκανε την πρόταση για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, με κλειστά μάτια δήλωσα ότι θα τον στηρίξω! Όταν εισπράττεις χαμόγελο και βλέμμα στιβαρό, σημαίνει ότι αξίζει η προσπάθεια να αλλάξουμε τη Σαντορίνη όλοι μαζί. Ο Μανόλης είναι ένας δυναμικός και ανεξάντλητος άνθρωπος, με φοβερά αποθέματα, που έχει αφήσει ανεξίτηλο στίγμα στα τοπικά ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας!»

Ο Παναγιώτης, γεννήθηκε το 1993 και σπούδασε στη σχολή Καλών Τεχνών στην Τήνο. Είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας και την τελευταία δεκαετία ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση επεξεργασίας μαρμάρων “Marble Factory Galaios” . Είναι ένας άνθρωπος με πολλά ενδιαφέροντα, ειδικότερα στον τομέα του αθλητισμού και του πολιτισμού και θέλει να συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις για μία Σαντορίνη σύγχρονη και βιώσιμη για όλους.

Ιδρυτικό στέλεχος του συνδυασμού ΤΩΡΑ! μπαίνει στον πολιτικό στίβο για να αποδείξει την αγάπη του για τον τόπο και τους ανθρώπους του. Χωρίς χρώματα, φανατισμός, παραταξιακές ίντριγκες και προσωπικά συμφέροντα, με αίσθημα συνέπειας, αποφασιστικότητας και τόλμη, θα κάνει ακόμη μία φορά το βήμα για να έρθει πιο κοντά στην ανάπτυξη και την ανασυγκρότηση του Δήμου.

Φίλε Παναγιώτη, ως νέος άνθρωπος έχεις φρέσκες ιδέες και στηριζόμαστε στη δημιουργικότητα και εφευρετικότητα σου! Το να δημιουργείς, σημαίνει επίσης να δίνεις μία μορφή στο πεπρωμένο σου. Καλή μας επιτυχία!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας