Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημοτικού Συμβούλου κ. Ευάγγελο (Βαγγέλη) Φουστέρη στην Δημοτική Ενότητα Θήρας

Καλωσήρθες Βαγγέλη ! Ο Βαγγέλης Φουστέρης, Σαντορινιός, σύζυγος της Πέγκυς Πετροπούλου και πατέρας δύο παιδιών, ενώθηκε με τη δυνατή ομάδα του ΤΩΡΑ! Μεγαλώνοντας έτσι την οικογένεια μας, αλλά και τη δική του!

«Απο μικρός, έχω μάθει να αγωνίζομαι και να μην αφήνω τίποτα στη μέση και τίποτα στην τύχη! Η συνεργασία μου με τον Μανόλη Ορφανό, είναι το εφαλτήριο για να ολοκληρωθούν έργα και όνειρα, νέα αλλά και παλαιότερα»

Ο Βαγγέλης, μέλος του Δ.Σ της ΔΕΥΑΘ -την παρούσα, καθώς και στο παρελθόν -, έχει επίσης διατελέσει μέλος του Δ.Σ του ΔΑΠΠΟΣ, καθώς και πρόεδρος σχολικών συλλόγων, σε όλες τις βαθμίδες από το νηπιαγωγείο έως το λύκειο. Η αγάπη και το ενδιαφέρον του για τα Κοινά, είναι προφανής!

Μηχανολόγος- μηχανικός, απόφοιτος του ΤΕΙ Αθηνών, επιτυχημένος επιχειρηματίας στο νησί μας εδώ και 35 ολόκληρα χρόνια, ο Βαγγέλης με ό,τι καταπιάνεται, ασχολείται με πάθος!

Είναι γνωστή άλλωστε η αγάπη του για τον αθλητισμό, η οποία σε συνδυασμό με τον θερμό αγώνα του για την κατάκτηση της κορυφής, βοήθησαν την ομάδα ποδοσφαίρου της Σαντορίνης, να ξεπεράσει τα στενά όρια των Κυκλάδων και να αναδειχτεί!

Καλωσήρθες Βαγγέλη! Μαζί, μετά τις 8 Οκτωβρίου, θα προχωρήσουμε ζητήματα και ιδέες που θα πάνε τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά μας μπροστά! Θα βοηθήσουμε το τοπικό ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάς, με όλους τους μηχανισμούς που υπάρχουν και που οι προηγούμενες Τοπικές Αυτοδιοικήσεις δεν εκμεταλλεύτηκαν προς όφελος του!

Είμαστε εδώ για να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, με τη βοήθεια άξιων μελών- συνεργατών σαν εσένα! Προχωράμε δυνατά, προχωράμε μαζί για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας