Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημοτικού Συμβούλου κ. Ρούσσο Κωνσταντίνο (ΝΤΑΝΤΗΣ) στην Δημοτική Ενότητα Θήρας

«Θέτω τον εαυτό μου υποψήφιο με τον Μανόλη Ορφανό, για να γίνουν επιτέλους τα λόγια και οι θεωρίες πράξεις! Και οι πράξεις ΕΡΓΑ! Για το καλό των νησιών μας! Ελπίζω σε έναν έντιμο εκλογικό αγώνα, ο οποίος δεν θα καταστρέψει φιλικές και οικογενειακές σχέσεις»

Καλωσήρθες Κώστα! Ο Κώστας Ρούσσος, ο Νταντής μας, γέννημα θρέμμα Σαντορινιός, αγαπητός στο νησί, άνθρωπος της συνεργασίας και των συναινέσεων, έχει πραγματικά μόνο φίλους! Φίλους, και πλέον μια νέα τεράστια οικογένεια, αυτή του ΤΩΡΑ!

Γιος της Ευαγγελίας και του αείμνηστου Γιώργου Ρούσσου, με την πολύτιμη προσφορά στην εκπαίδευση αλλά και την αυτοδιοίκηση, ο Κώστας μεγάλωσε με έντονο το πνεύμα της μαχητικότητας και της Δημοκρατίας. «Παλεύουμε για τα αγαθά και δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο!»

Πρόθυμος, και με έντονο το αίσθημα εθελοντισμού, από πολύ μικρός έδειξε το ενδιαφέρον του για τα Κοινά και την προσφορά στον τόπο! Ήδη ως έφηβος, πρόεδρος του 15μελους, πασχίζει για το καλό της μαθητικής κοινότητας, ενώ αργότερα, ως πατέρας δύο παιδιών, ασχολείται ξανά με την εκπαίδευση και εκλέγεται Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Μεσαριάς.

Ο Κώστας, Ειδικός Φοροτεχνικός γραφείου, Πρόεδρος και Γραμματέας στο Σύλλογο εργαζομένων της ΔΕΥΑ Θήρας, καθώς και Εκπρόσωπος της στην ΠΟΕ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων) των ΔΕΥΑ, είναι ένας σύγχρονος, πολυπράγμων και ενεργός πολίτης, που σε ο,τι καταπιάνεται, αφιερώνει χρόνο και πάθος!

Έτσι και με το ποδόσφαιρο! Στυλοβάτης του θηραϊκού ποδοσφαίρου, το υπηρέτησε τόσο ως ποδοσφαιριστής στη Θύελλα Καμαρίου και τον Πανθηραϊκό, όσο και ως Γενικός Αρχηγός της Σαντορίνης 2020 -ομάδα αποτέλεσμα συνένωσης των ομάδων του νησιού – η οποία χάρη στη βοήθεια του, έφτασε στο υψηλότερο σημείο που έχει ανέβει ποτέ Κυκλαδίτικη ομάδα στο χώρο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου!

Ο Κώστας, πιστεύοντας στη δύναμη της ομάδας και της συνεργασίας, με κίνητρο πάντα την ανάπτυξη, ήταν ένας εκ των πρωτεργατών αυτής της συμμαχίας!

Και σήμερα, πορευόμενος ακόμα με τις αρχές του αθλητισμού, ο φίλος Νταντής, έγινε μέλος της ομάδας του ΤΩΡΑ, για να αποδείξει πως η ομαδικότητα και η σκληρή δουλειά, είναι οι πυλώνες της επιτυχίας! Μαζί θα πετύχουμε! Η ισχύς εν τη ενώσει! Καλωσήρθες!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας