Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημοτικού Συμβούλου κ. Ρούσσο Γεώργιο του Παναγιώτη στην Δημοτική Ενότητα Θήρας

«Ο Μανόλης Ορφανός είναι ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει το νησί μας! Ήρθε ο καιρός να δοκιμαστούν οι νέοι άνθρωποι του τόπου, αυτοί που μπορούν και έχουν όρεξη! Ο Μανόλης Ορφανός, μέσα σε μόλις 3,5 χρόνια παρήγαγε τόσα έργα, που το νησί δεν είχε δει ολόκληρες δεκαετίες!»

Καλωσήρθες παιδικέ μου φίλε, Γιώργο! Ο Γιώργος Ρούσσος, του Παναγιώτη και της Αντωνίας Ρούσσου, γέννημα θρέμμα Σαντορινιός, ενώθηκε με την ομάδα των νικητών! Η οικογενειακή μας φιλία, συνεχίζεται πλέον και μέσα απο την οικογένεια του ΤΩΡΑ!

Σύζυγος της Καλλιόπης Νομικού και πατέρας δύο παιδιών, ο Γιώργος γνωρίζει πολύ καλά τις αδυναμίες του νησιού μας! Διατηρώντας τη δική του επιχείρηση στο κέντρο των Φηρών, βλέπει και αντιμετωπίζει καθημερινά τις ελλείψεις και την ανεπάρκεια των δομών.

Η εμπειρία του άλλωστε στην αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος και έπειτα Αντιδήμαρχος Θήρας, καθώς επίσης και η εξωστρέφεια και κοινωνικότητα του, καθιστούν τον Γιώργο έναν πολύτιμο και ενημερωμένο σύμμαχο στον αγώνα της καθημερινότητας!

Ένας άνθρωπος που σε όλη του τη ζωή υπηρετεί τα Κοινά, ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός, που του αναγνωρίζεται η διαχρονική διάθεση προσφοράς και η αμεσότητα με την οποία προσεγγίζει τα προβλήματα των συνδημοτών του, ένας πιστός φίλος που εκφράζεται πάντα με ειλικρίνεια, ένας Σαντορινιός που έχει όρεξη και πείσμα να δει το νησί του καλύτερο!

Καλωσόρισες Γιώργο! Η 8η Οκτωβρίου θα είναι η αρχή για μια νέα, καλύτερη Σαντορίνη και Θηρασιά, όπως τις ονειρεύτηκες για τα παιδιά σου! Προχωράμε δυνατά!

Ορφανός Μανόλης

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας