Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικής Συμβούλου κα. Πελέκη Άννας στην Δημοτική Κοινότητα Μεσαριάς.

Η Άννα μας, το διαμάντι του γραφείου μας, εκτός από οικογένεια και πολύτιμη συνεργάτης, πλέον είναι και μέλος της παράταξής του ΤΩΡΑ! Γέννημα θρέμμα Σαντορινιά, είναι κόρη της Ευαγγελίας Λιγνού με καταγωγή από το Βόθωνα, και του Μιχάλη Πελέκη από τον Καρτεράδο. Είναι παντρεμένη με ένα μικρό παιδάκι 3,5 ετών.

“Αυτή την πρόταση από τον Μανόλη την περίμενα χρόνια! Παρόλο που μου πρότειναν κι άλλες φορές να ασχοληθώ με τα κοινά, επέλεξα την παράταξη του ΤΩΡΑ! για να περπατήσουμε όλοι μαζί στο δρόμο της αλλαγής! Γνωρίζοντας χρόνια τώρα, πόσο αγάπα τον τόπο του και μάχεται καθημερινά για το καλύτερο, ο Μανόλης δεν είναι πολιτικός, είναι το στήριγμα για κάθε Σαντορινιό! Έχει ήθος, αξιοπρέπεια και με ό,τι καταπιάνεται το υλοποιεί, γιατί γνωρίζει από σωστό σχεδιασμό και μεθοδικότητα.”

Η Άννα, από 17 ετών εργάζεται στον τόπο της και τον στηρίζει. Έχει αποφοιτήσει από τη σχολή αισθητικής και κομμωτικής Ακμή στην Αθήνα, ενώ τώρα εργάζεται στον τομέα της λογιστικής και των χρηματοοικονομικών. Είναι μία σύγχρονη, εργαζόμενη γυναίκα και μητέρα. Στο μυαλό της γυρίζουν σκέψεις και ιδέες για το μέλλον αυτού του τόπου και όλων των παιδιών στα νησιά μας. Οι τομείς της περίθαλψης και της παιδείας την ανησυχούν ιδιαιτέρως, αφού οι ελλείψεις είναι μεγάλες τόσο σε δομές όσο και σε προσωπικό. Το νησί για την Άννα δεν έχει ώρες και μήνες λειτουργίας! Πρέπει να είναι βιώσιμο όλο το χρόνο! Αυτό προϋποθέτει ασφάλεια στους δρόμους, καλύτερη συγκοινωνία, σωστή παιδεία με δραστηριότητες, και δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά μας!

Αννούλα, οι σκέψεις μας και τα σχέδια μας θα γίνουν πράξη! Από την επιβίωση ως νησιώτες σήμερα, θα περάσουμε στην ποιοτική διαβίωση στη Σαντορίνη του αύριο! Το παιδί σου μεγαλώνοντας, θα είναι περήφανο για εσένα, γιατί θα έχεις βάλει το λιθαράκι σου στην ανάπτυξη του τόπου μας! Καλή επιτυχία!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας