Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικής Συμβούλου κα. Ρούσσου Ιωάννας στην Δημοτική Κοινότητα Καρτεράδου.

Καλώς ήρθες Ιωάννα στην οικογένεια του ΤΩΡΑ! Η Ιωάννα Ρούσσου, του Λουκά και της Νικολίνας, κατάγεται από τον Καρτεράδο. Είναι παντρεμένη και έχει αποκτήσει με το σύζυγό της τέσσερα παιδιά.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με την πολιτική σκηνή του τόπου, αλλά είναι η πρώτη φορά που συντάσσομαι στο πλευρό του Μανόλη Ορφανού! Και αυτό διότι είδα το έργο του αυτήν την τετραετία σε ΔΕΥΑΘ και ΔΑΠΠΟΣ, και πείστηκα πως πλέον, είναι ο μόνος που μπορεί να τα καταφέρει! Ο Μανόλης είναι διαφορετικός, είναι δουλευταράς, και πιστεύω σε αυτόν!»

Η Ιωάννα, έχει αποφοιτήσει από το λύκειο Θήρας και απασχολείται στο ιδιόκτητο κατάστημα της με είδη λιανικής. Υπερδραστήρια καθώς είναι, έχει εκλεγεί ως πρόεδρος γονέων και κηδεμόνων σε αρκετά σχολεία του νησιού, όπως στο δημοτικό και το νηπιαγωγείο του Καρτεράδου, αλλά και στο ΕΠΑΛ Θήρας.

«Οφείλουμε όλοι μας να διαμαρτυρηθούμε εντόνως για την κατάσταση στους δρόμους και φυσικά για το θέμα της καθαριότητας του νησιού! Πρέπει επίσης να εξετάσουμε από την αρχή και με νέα οπτική, το θέμα της ανοικοδόμησης. Το νησί μας σε λίγο θα πάψει να θυμίζει νησί, και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να μας τρομάζει όλους! Σ’ αυτόν τον αγώνα θα βάλω το λιθαράκι μου και την προσωπική μου δουλειά, ελπίζοντας η αλλαγή που θα έρθει στον τόπο μας να είναι μεγάλη και προς το καλύτερο! Ονειρεύομαι έναν τόπο, στον οποίο θα υπάρχει περισσότερη αγάπη προς το συνάνθρωπο, φροντίδα προς το ίδιο το νησί, καθώς και σεβασμός τόσο στο περιβάλλον, όσο στον επισκέπτη και στο μόνιμο κάτοικο. Η αλλαγή ξεκινάει από εμάς τους ίδιους!»

Καλώς ήρθες Ιωάννα μου! Σε ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη! Οι σωστές κινήσεις, φέρνουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μαζί θα προχωρήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση! Καλωσόρισες!

 

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας