Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικής Συμβούλου κα. Αγιορίτου Αργυρώς στην Δημοτική Κοινότητα Βόθωνα.

«Λατρεύω το νησί μου και θέλω να φαίνεται μέσα στο φωτογραφικό φακό μου, το πόσο όμορφο είναι, (και ιδανικά) και πόσο καθαρό θα ήθελα να είναι. Πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε για το καλύτερο και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συντάχθηκα με την ομάδα του ΤΩΡΑ! Ακόμα και με μικρές αλλαγές, στο τέλος ότι θα γίνει κάτι σημαντικό. Αυτές όμως οι μικρές αλλαγές ξεκινάνε από εμάς, και αυτός είναι ο λόγος που δήλωσα την υποψηφιότητα μου στο πλευρό του Μανόλη. Είναι ο μόνος που μπορεί να τα καταφέρει, με τη μικρή ή μεγάλη βοήθεια όλων!»

Η Αγιορίτου Αργυρώ, του Κωνσταντίνου και της Κατερίνας, το γένος Αναπλιώτη, είναι γέννημα-θρέμμα Σαντορινιά από τον Βόθωνα. Είναι παντρεμένη με τον Ευάγγελο Νομικό με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Έχει περάσει από τον τομέα του επιχειρείν: διατηρούσε επί εικοσαετίας μία επιχείρηση κοσμημάτων στα Φηρά, αλλά για την Αργυρώ η οικογένεια έρχεται πρώτη στις προτεραιότητες της, και έτσι από το επιχειρείν μεταπήδησε στις αυξημένες υποχρεώσεις της οικογένειας. Έχει δουλέψει επίσης για πολλά χρόνια σε τουριστικό γραφείο, βλέποντας ξεκάθαρα πλέον τη σύγκριση των επισκεπτών της Σαντορίνης του τότε με το σήμερα. «Κάτι πρέπει να γίνει για να αλλάξουν τα πράγματα άρδην! Η χαμηλή ποιότητα τουρισμού που έχουμε αυτή τη στιγμή θα μας οδηγήσει σε καταστροφικές ημέρες!»

Η Αργυρώ, ανησυχεί για τους δρόμους στο νησί, το νοσοκομείο, το λιμάνι. Μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Βόθωνος επί χρόνια, και πρώτη σε ψηφοφορία στις αρχαιρεσίες που έγιναν το 2023 (!)- στις οποίες λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να δεχτεί την θέση της προέδρου-. Η συμμετοχή της επίσης στους παραδοσιακούς χορούς του συλλόγου, είναι κάτι που αγαπά και την ξεκουράζει.

Καλώς ήρθες Αργυρώ μου στην οικογένεια του ΤΩΡΑ!  Όλοι μαζί θα χορέψουμε το χορό της νίκης στις 8 Οκτωβρίου! Η αλλαγή που περιμένουμε είναι στα σκαριά!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας