Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικής Συμβούλου κα. Αρβανίτου Ιωάννας στην Δημοτική Κοινότητα Καρτεράδου.

Καλωσορίζουμε την Ιωάννα στην ομάδα των νικητών! Η Ιωάννα, του Στυλιανού Αρβανίτη (κουρέας) και της Μαργαρίτας, σύζυγος του Γιάννη Σιγάλα και μητέρα του Μανώλη Σιγάλα, αποφάσισε να ασχοληθεί για πρώτη φορά με τα Κοινά του νησιού!

«Επέλεξα να είμαι υποψήφια στο ΤΩΡΑ!, στο πλευρό του Μανόλη Ορφανού, γιατί όπως όλα τα μέλη, έτσι κι εγώ, τον πιστεύω! Τον εμπιστεύομαι! Έχοντας ένα κοινό όραμα για τον τόπο μας, θέλουμε να προσφέρουμε για το καλό των νησιών μας, για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας! Η πρόταση του με τίμησε και με βρήκε απολύτως σύμφωνη να συμπορευτώ μαζί του. Θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος  με γνώσεις και εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση. Η σοβαρότητα των λόγων και έργων του (το βλέπουμε ακόμα και σαν αντιπολίτευση), αποτελούν τη σιγουριά για μια επιτυχημένη θητεία προς όφελος του Δήμου μας και όλων των δημοτών!

Έχοντας πλήρη επίγνωση  των προβλημάτων του νησιού μας, είμαι βέβαιη για την ανάπτυξη και την πρόοδό του με τον Μανόλη στο τιμόνι. Ερχόμαστε λοιπόν να διεκδικήσουμε τις μεγάλες προτεραιότητες του Δήμου, όπως η καθαριότητα, η υγεία, η εκπαίδευση, με ό,τι αυτά συνεπάγονται, και ν’ ασχοληθούμε σοβαρά για ένα Δήμο νοικοκυρεμένο, με αισθητική που να αποπνέει μεράκι, όρεξη για δουλειά και φαντασία! Πάμε λοιπόν δυνατά, με θέληση προσφοράς για τα νησιά μας και με αγάπη για τον συνάνθρωπο. Για τη Σαντορίνη που όλοι ονειρευόμαστε!»

Η υπέρ-δραστήρια γιαγιά πλέον 2 εγγονών, είχε εργαστεί ως τηλεφωνήτρια στον ΟΤΕ Σαντορίνης, ενώ για αρκετά χρόνια διατηρούσε κατάστημα ενδυμάτων στα Φηρά. Αγαπά τον χορό, το διάβασμα και την κηπουρική, και πλέον θέλει να αφιερώσει χρόνο και στη βελτίωση των υποδομών του νησιού της.

Καλωσήρθες Ιωάννα μου! Καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον αγώνα μας!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας