Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικής Συμβούλου κα. Αγγελίδου Έλλης στην Δημοτική Κοινότητα Έξω Γωνιάς.

Έλλη, καλωσήρθες στην ομάδα του ΤΩΡΑ! Γέννημα-θρέμμα από τη Σαντορίνη μεγάλωσε στην Έξω Γωνιά. Ο πατέρας της, Ευστάθιος Αγγελίδης με καταγωγή από την Αθήνα και η μητέρα της, Ευγενία Πρέκα από την Έξω Γωνιά.

«Σε αυτήν την προσπάθεια του Μανόλη, θα ήθελα να είμαι στο πλευρό του, γνωρίζοντας πόσο σοβαρά παίρνει το ρόλο του, αλλά και πόσο αξιόλογους συνεργάτες έχει, όπως ο Γιώργος Σκοπελίτης και πολλοί άλλοι βέβαια! Είναι  άνθρωποι στους οποίους βλέπεις όραμα και δεν μπορείς να αρνηθείς όταν σου μιλούν για το μέλλον του τόπου!»

Η Έλλη, αποφοίτησε από το τεχνικό λύκειο στη Σαντορίνη, με ειδικότητα στην πληροφορική και τώρα εργάζεται σε τουριστικό γραφείο. Αφουγκράζεται τις ανάγκες του τόπου και εντοπίζει τα αδύναμα σημεία του τουρισμού. Βλέποντας το νησί της με τα χρόνια να αλλάζει, ελπίζει τώρα σε αυτές τις εκλογές να ενώσουμε όλοι το πιο μικρό μας λιθαράκι, για να χτίσουμε μαζί κάτι μεγαλύτερο και ισχυρότερο για το καλό του τόπου μας.

«Εξαφανίζεται σταδιακά η παραδοσιακή και ανθρώπινη πλευρά του νησιού, ενώ εδραιώνεται  μόνο η εμπορική του εικόνα. Πρέπει να μπει ένα στοπ στην ανεξέλεγκτη επέκταση των μεγάλων μονάδων, γιατί έτσι οδηγούμαστε στην αστικοποίηση  και την κατάρρευση των μικρών επιχειρήσεων. Πρέπει να δοθούν ευκαιρίες πέρα από τον τουρισμό. Η Σαντορίνη δεν είναι μόνο αυτό , είναι παιδεία, είναι σχολεία, υγεία και ποιότητα ζωής. Πού είναι τα πάρκα για τα παιδιά μας; Πού είναι οι γειτονιές που μεγαλώσαμε;»

‘Ελλη μου, τις σκέψεις που σε τριβελίζουν, είμαστε εδώ να τις βάλουμε σε μία σειρά μαζί, ενωμένοι, για να φτιάξουμε το νησί μας με την εικόνα που του αρμόζει! Καλωσήρθες!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας