Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικής Συμβούλου κα. Δενδρινού Δήμητρας στην Δημοτική Κοινότητα Έξω Γωνιάς.

«Ακούμε συνεχώς “έμπνευση”, “όραμα”, “μέλλον”, αλλά κανένας μας δεν παίρνει τη σωστή απόφαση. Στις 8 Οκτωβρίου ο Μανόλης Ορφανός με την ομάδα του, θα προσθέσουν και άλλες λέξεις στο λεξιλόγιό μας:  υπευθυνότητα, αλήθεια ,αξιοπιστία! Γι’ αυτό πρέπει να τον στηρίξουμε! Ξέρεις ότι μπορείς να τον εμπιστευτείς και ό,τι πει θα υλοποιηθεί! Δεν ονειροβατεί, και παίρνει την πρωτοβουλία θέλοντας να δώσει στους ντόπιους μία καλύτερη ζωή, για τους ίδιους και τα παιδιά τους!»

Η Δήμητρα, έχει καταγωγή από την Έξω Γωνιά. Ο πατέρας της, Φανούρης Δενδρινός με καταγωγή από τον Καρτεράδο, και η μητέρα της  Ευαγγελία Συρίγου, από την Έξω Γωνιά. Έχει αποφοιτήσει από το  ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην Αθήνα με ειδικότητα μάγειρα. Παράλληλα, απέκτησε και δεύτερο πτυχίο από το απογευματινό επαγγελματικό Λύκειο, με ειδικότητα στην κομμωτική. Από το 2016 δουλεύει στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας ως τραπεζοκόμος, ενώ με εσωτερική μετάταξη μεταφέρθηκε πλέον σε εξίσου υπεύθυνο πόστο.

Ως αγωνίστρια της ζωής, ήταν ενεργό μέλος στο Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου Θήρας. Σκληρά εργαζόμενη, προοδευτική γυναίκα και μητέρα, έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της Άγγελο Καρακώστα. Κύριο μέλημά της, η βελτίωση της υγείας στα νησιά μας! Με βαθιά αγάπη και επιθυμία να διατηρήσει τον τόπο αλώβητο και ανέγγιχτο από την καταπάτηση, θέλει να αναδείξει αξιοθέατα του χωριού της, προωθώντας τον πολιτιστικό τουρισμό.

Δήμητρα, για πολλά χρόνια φρόντισες τους ασθενείς του νοσοκομείου μας! ΤΩΡΑ! ήρθε η ώρα να παλέψεις και απο άλλα πόστα για εκείνους! Μέσα από τα λόγια σου, ο Σαντορινιός καταλαβαίνει την ευθύνη που βαραίνει τις πλάτες σου. Την αλληλεγγύη και την ενότητα που ζητάς, θα τη βρεις την οικογένεια της παράταξης μας! Όλοι μαζί θα χτίσουμε αυτό που άλλοι καταστρέφουν εδώ και χρόνια! Καλωσήρθες!

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας