Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικής Συμβούλου κα. Δρόσου Μαρίας στην Δημοτική Κοινότητα Εμπορείου.

Η Μαρία Δρόσου στην πρώτη γραμμή του αγώνα μας για τη Σαντορίνη του μέλλοντος! Δυναμικά και αποφασιστικά θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για τα νησιά μας. Οι γονείς της, Ευάγγελος και Ευαγγελία Δρόσου έχουν καταγωγή από το Εμπορείο και η ίδια είναι παντρεμένη με τον Ιωάννη Ντελάκη με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα παιδί.

“Ο Μανολης, είναι ο άνθρωπος που μπορείς να εμπιστευτείς και να στηριχτείς πάνω του! Έχει στόχους και θα τους καταφέρει πάση θυσία. Δεν κολλάει πουθενά, πάει μπροστά και για να σας το πω ωμά, ήρθε η ώρα να βγούμε από το βούρκο της αδράνειας και της στασιμότητας! Όλα αυτά τα χρόνια ζητάμε να δούμε τα νησιά μας να είναι για εμάς τους ίδιους πρώτα, γιατί ΕΜΕΙΣ ζούμε εδώ, ΕΜΕΙΣ πονάμε αυτόν τον τόπο. Τα νησιά θέλουν υποδομές: οι δρόμοι, ο φωτισμός, η καθαριότητα, η δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά μας, λείπουν! Και η απουσία τους επηρεάζει όλο και περισσότερο την καθημερινότητά μας.”

Η Μαρία, αποφοίτησε από το Γενικό λύκειο στα Φηρά και εργάστηκε ως ιδιωτική υπάλληλος σε συμβολαιογραφείο, καθώς και ως υπεύθυνη πωλήσεων σε εταιρείες. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον τουριστικό τομέα και διατηρεί κατάστημα με σουβενίρ στο Καμάρι.

Μαρία μου, μαζί θα πάρουμε δύσκολες, μεγάλες και τολμηρές αποφάσεις. Όσοι μας γνωρίζουν καλά, θα περπατήσουν μαζί μας. Οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν το αφήγημα που τους βολεύει..!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας