Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικής Συμβούλου κα. Πρέκα Τριτιανής στην Δημοτική Κοινότητα Μεσαριάς.

Τάνια μου, μετά την πολύχρονη γνωριμία μας δεν θα μπορούσε να μη σου εμπιστευτώ μία θέση σε αυτό το ταξίδι προς την αλλαγή. Γέννημα-θρέμμα από τη Μεσαριά, ζει και δραστηριοποιείται στο νησί. Ο πατέρας της είναι ο Γεώργιος Πρέκας και μητέρα της η Άννα, με καταγωγή και οι δύο από τη Μεσαριά.

«Με το Μανόλη γνωριζόμαστε χρόνια. Θα σταθώ στο πλευρό του για να τον βοηθήσω να ολοκληρώσει το όραμα του για τα νησιά μας! Είναι παντού παρών και παλεύει να φτιάξει την εικόνα ενός τόπου που δυστυχώς έχει χάσει την αίγλη του. Η οργάνωση είναι στο αίμα του και το αγωνιστικό του πνεύμα δίνει φλόγα στις ψυχές μας να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο, κάτι που θα κάνει πιο ανθρώπινη και βιώσιμη τη Σαντορίνη μας!»

Τελειώνοντας το επαγγελματικό λύκειο, η Τάνια, πήρε ειδικότητα βοηθού λογιστή, και από το 1995 ασχολείται με τη λογιστική έχοντας δουλέψει σε πολλά λογιστικά γραφεία. Οκτώ χρόνια εργαζόταν στο λογιστικό γραφείο της κυρίας Λίτσας Πετίνη, ενώ τώρα εργάζεται στην Atacon. Eίναι παντρεμένη και έχει μία κόρη 21 ετών.

Ως άτομο με καλλιτεχνικές ανησυχίες και ανάγκη για έκφραση και δημιουργία, συμμετέχει στη θεατρική ομάδα ΜΥΡΟ και είναι ενεργότατη στην πολιτιστική ομάδα Αγίου Δημητρίου Μεσαριάς.

Τάνια μου, η πραγματικότητα είναι εκεί και σε περιμένει! Θέλει να αλλάξει! Άλλαξέ την μαζί μας!!! Καλή δύναμη!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας