Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικής Συμβούλου κα. Βάλβη Νικολέτας στην Δημοτική Κοινότητα Οίας.

Η οικογένεια του ΤΩΡΑ! καλωσορίζει με μεγάλη χαρά την Νικολέτα Βάλβη. Πατέρας της ο Σώζων Βάλβης, και μητέρα της η Κούλα (Κυριακή) , το γένος Μπιζα. Είναι γέννημα θρέμμα της Οίας!

«Ο Μανόλης, είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Ενδιαφέρεται για τα κοινά και προσπαθεί πολύ. Αναγνωρίζω την αξία του ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ και τι έχει κάνει για αυτή. Είδα πως ενδιαφέρεται για ολόκληρη την Σαντορίνη και όχι μόνο για ένα χωριό! Ενδιαφέρεται για όλους. Τα προβλήματα που εντοπίζω στο νησί και ιδιαίτερα στην Οία, είναι πρώτα απ´όλα η καθαριότητα! Επίσης, η διαχείριση των επισκεπτών. Πιστεύω ότι ο Μανόλης όλα αυτά θα τα διορθώσει! Χρειάζεται πρόγραμμα και στοχοπροσήλωση και ο Μανόλης τα διαθέτει! Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές δεν θέλουμε χρώμα, θέλουμε ανθρώπους να δουλέψουν σκληρά, να ενδιαφερθούν και να πάρουν αποφάσεις. Να μπουν μπροστά! Να διεκδικήσουν και να καταφέρουν για το νησί μας ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό.»

Η Νικολέτα, έχει δύο κόρες, την Βιργινία, παντρεμένη με τον Γιάννη Βεϊσάκη, και την Κική, παντρεμένη με τον Ισίδωρο Λιγνό.

Όταν τελείωσε το δημοτικό στην Σαντορίνη έφυγε στην Αθήνα όπου αποφοίτησε από  ιδιωτικό σχολείο του Πειραιά. Επέστρεψε στη Σαντορίνη περίπου πριν από 30 χρόνια και δεν έφυγε ποτέ ξανά από το νησί της!  Μιλάει αγγλικά και γαλλικά, ενώ τελείωσε την σχολή χαλκογραφίας στη Χαλκίδα.

Η πρώτη της επαφή με τα κοινά ήταν όταν τα παιδιά της πήγαιναν στο δημοτικό. Τότε είχε εκλεγεί πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, ενώ αργότερα ασχολήθηκε ξανά, στο πλάι του  τότε προέδρου, Γιώργου Χάλαρη, ως κοινοτική σύμβουλος για δύο τετραετίες!

Καλώς ήρθες Νικολέτα μου! Η πολύτιμη εμπειρία σου και η θέληση σου να προσφέρεις, είναι αυτά που θα βοηθήσουν την ομάδα μας να πάει μπροστά! Καλή μας επιτυχία!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Οίας - Θηρασίας