Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικής Συμβούλου κα. Σορώτου Ειρήνης στην Δημοτική Κοινότητα Πύργου.

«Ο Μανόλης είναι ντόμπρος, κάνει πράγματα για το νησί και τους συμπολίτες του. Και γι’ αυτό τον θαυμάζω τόσο εγώ, όσο και πολύς κόσμος τον σέβεται και τον εκτιμά. Τον γνωρίζω από παλιά, είναι ο μόνος που μπορεί να αλλάξει το νησί μας.»

Καλώς ήρθες Ειρήνη μου, στην ομάδα του ΤΩΡΑ! Η Σορώτου Ειρήνη, του Βασιλείου από το Φηροστεφάνι και της Φωτεινής Λιοφάγου, από την Νάξο, μεγάλωσε στα Φηρά και στο Φηροστεφάνι. Είναι μητέρα τριών παιδιών και πλέον και χαρούμενη γιαγιά. Η Ειρήνη ως μαχήτρια, τελείωσε το γυμνάσιο της δεύτερης ευκαιρίας, γιατί όταν έχεις θέληση μπορείς να καταφέρεις τα πάντα! Της αρέσουν οι παραδοσιακοί χοροί και πλέον ζει στο Ακρωτήρι.

«Είναι η δεύτερη φορά που ασχολούμαι με την πολιτική σκηνή του τόπου μας και αυτή τη φορά εμπιστεύτηκα τον Μανόλη Ορφανό, γιατί όλοι πλέον είδαμε το έργο του αυτήν την τετραετία,  στην οποία ουσιαστικά σήκωσε το νησί στους ώμους του, παρά το ότι δεν κατείχε την καρέκλα του δημάρχου. Δρόμοι, υγεία, σκουπίδια, σχολεία, είναι θέματα που όλοι τα γνωρίζουμε και όλοι ζητάμε την επίλυση τους εδώ και χρόνια! Ήρθε η ώρα να βάλουμε όλοι το χεράκι μας για να αλλάξει αυτή η κατάσταση που επικρατεί στο νησί!»

Καλώς ήρθες Ειρήνη μου! Μαζί θα τα καταφέρουμε! Μαζί θα πάμε μπροστά και θα βγάλουμε τους ψηφοφόρους μας ασπροπρόσωπους! Με πολλή δουλειά και μεγάλο όραμα!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας