Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικής Συμβούλου κα. Παγιάτη-Ψαρρού Ελευθερίας στην Δημοτική Κοινότητα Έξω-Γωνιάς.

“Γνώρισα το Μανόλη μέσα από την συνεργασία που είχαμε στην Δ.Ε.Υ.Α.Θ. οπού πραγματικά τον ξεχώρισα για την αποδοτικότητά και την αποτελεσματικότητά του ως πρόεδρος, τη συνέπειά του και την αγάπη του για την Σαντορίνη και τον πολίτη. Συμμάζεψε, οργάνωσε και αναβάθμισε την υπηρεσία σε όλους τους τομείς με την αποφασιστικότητα και την μεθοδικότητα του. Από την πολυετή εμπειρία που διαθέτω στην διοίκηση των δημόσιων οργανισμών, διέκρινα στον Μανόλη εκείνα τα χαρακτηριστικά του ηγέτη που θέλει να πάει μπροστά τον τόπο του και μπορεί να το πετύχει αυτό ως Δήμαρχος, γιατί εργάζεται με στρατηγικό σχεδιασμό και δύναμη. Ξεχωρίζει γιατί δεν μένει στην μελέτη αλλά προχωράει με σταθερά και γρήγορα βήματα στην εφαρμογή και την υλοποίηση των έργων και των προγραμμάτων. Είναι υποστηρικτικός και συνεργάσιμος σε όλους τους τομείς και ένας άνθρωπος που δεν σταματάει να αγωνίζεται μέχρι να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα για τη Σαντορίνη.”

Η οικογένεια του ΤΩΡΑ! καλωσορίζει την Ελευθερία. Κόρη του Γεωργίου και της Αγγελικής Παγιάτη, με καταγωγή από την Κέρκυρα, είναι παντρεμένη με το Νίκο Ψαρρό και μητέρα δύο παιδιών. Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στην Γενική Δημόσια Διοίκηση,MPA, Πτυχίου Πολιτικού Μηχανικού ΤΕ και Εκπαιδευτικού Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,  Έχει παρακολουθήσει Σεμινάρια και έχει πάρει Πιστοποιήσεις σε τομείς Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων, Συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού, Κυκλική επιχειρηματικότητα, Κοινωνική κυκλική Οικονομία και Ψηφιακή οικονομία.

Η Ελευθερία, έχει δραστηριοποιηθεί ως Πολιτικός Μηχανικός με πολυετή εμπειρία στον Δημόσιο Τομέα και συγκεκριμένα σε Δ.Ε.Η., Δημόσιο Ι.Ε.Κ., Γυμνάσιο Μεσαριάς, ΕΠΑΛ Θήρας, Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Θήρας Δ.Ε.Υ.Α.Θ. , Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Θήρας, Υπηρεσία Δόμησης Δήμου Θήρας

«Η Σαντορίνη δεν είναι μόνο τόπος διακοπών, είναι ο τόπος που ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και θα πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά την αλλαγή. Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν απολαμβάνουμε την ποιότητα ζωής που θα έπρεπε με βάση την οικονομία του νησιού. Ας σκεφτούμε γιατί, για ποιο λόγο μένουν όλα πίσω και δεν εξελίσσονται στο νησί μας σε μια εποχή όπου όλος ο πλανήτης εξελίσσεται ραγδαία , μήπως θα μας στοιχίσει η στασιμότητα και η αδράνεια στο σήμερα αλλά και στο μέλλον πολύ περισσότερο;  Αποφασίζουμε ΤΩΡΑ! την αλλαγή για μια καλύτερη ζωή στη Σαντορίνη!»

Είναι η πρώτη φορά που η Ελευθερία ασχολείται με τα κοινά, και αυτό διότι ενδιαφέρεται για το καλό του νησιού. Αγαπάει τον αθλητισμό, τη σωστή διατροφή, το θέατρο και το διάβασμα.

Αεικίνητο πνεύμα καθώς είναι, έχει συμμετάσχει εθελοντικά σε πολλές δράσεις και συλλόγους. Δόκιμο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού (ΕΛΛΕΤ) από το έτος 2009, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μεσαριάς για τα έτη 2018-2020.

Ελευθερία μου, σ´ευχαριστούμε πολύ για τη συμβολή σου στον αγώνα μας! Καλή μας επιτυχία!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας