Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικής Συμβούλου κα. Τομαής Σπυριδούλας στην Δημοτική Κοινότητα Μεσαριάς.

Καλωσορίζουμε την Σπυριδούλα Τομαή. Η Σπυριδούλα, του Ιωάννου και της Κωνσταντίνας, έχει μεγαλώσει στην Αθήνα, με τις ρίζες της ωστόσο να είναι από τη Σαντορίνη και συγκεκριμένα από τη Μεσάρια, ενώ τα τελευταία 11 χρόνια ζει εδώ.

«Ο Μανόλης έχει όραμα για το νησί μας! Έχει ρεαλιστικό πρόγραμμα! Είναι συγκεκριμένος και θέλει να βοηθήσει το κάθε χωριό ξεχωριστά χωρίς να λέει μεγάλα λόγια. Η σκέψη του είναι δομημένη. Η εφαρμογή των λύσεων που προτείνει είναι πάντα άμεση και αποτελεσματική. Έχουμε κουραστεί σε κάθε βροχή να πλημμυρίζουμε! Έχουμε κουραστεί με τα σκουπίδια! Και απ’ ό,τι φαίνεται δεν υπάρχει στοπ σε άδειες κτισίματος και ανοικοδόμησης. Το οδικό δίκτυο είναι επικίνδυνο, καθώς ο φωτισμός είναι ανύπαρκτος και τα τυφλά σημεία πολλά. Ήρθε η ώρα να ασχοληθεί κάποιος με αυτά!»

Η Σπυριδούλα είναι απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ Αθηνών, ενώ πλέον είναι και πτυχιούχος σομελιέ. Έχει εργαστεί σε τέσσερα τοπικά οινοποιεία, ενώ πλέον εργάζεται στην κάβα του κυρίου Βαγγέλη Φουστέρη όπου ασχολείται με την διαχείριση κρασιού.

Είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με την πολιτική σκηνή του τόπου και θέλει να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βελτιωθούν οι δομές και οι συνθήκες στο νησί στο οποίο διαμένει και η ίδια. Της αρέσει ο αθλητισμός, ασχολείται με τον εθελοντισμό και την βοήθεια στις κοινωνικές ομάδες, ενώ θεωρεί ότι πρέπει όλοι να λειτουργούμε με βάση το κοινωνικό όφελος και όχι το ατομικό μας κέρδος. Να θέτουμε μικρούς στόχους που να λύνονται έτσι ώστε να προχωράμε μπροστά σε ένα καλύτερο μέλλον.

Καλώς ήρθες Σπυριδούλα μου! Προχωράμε μπροστά για μία νέα καλύτερη Σαντορίνη! Καλή επιτυχία!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας