Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικής Συμβούλου κα. Ρούσσου Μαρίας στην Δημοτική Κοινότητα Καρτεράδου.

Καλώς ήρθες Μαρία στην οικογένεια του ΤΩΡΑ! Η Μαρία Ρούσσου, με καταγωγή από τον Καρτεράδο, κόρη της Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Δανασή και του Αντρέα Ρούσσου από το Φηροστεφάνι. Σύζυγος του Λιγνού Αντρέα (του Ελευθερίου), με τον οποίο έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, ένα αγόρι και δύο κορίτσια.

Η Μαρία, είναι ιδιωτική υπάλληλος στην οικογενειακή επιχείρηση, η οποία έχει ως αντικείμενο της τον τουρισμό. Έχει αποφοιτήσει από το γενικό λύκειο Θήρας και έπειτα προχώρησε σε σπουδές ΙΕΚ, με ειδικότητα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Τα τελευταία έξι χρόνια έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή των 3 παιδιών της ενώ είναι η πρώτη της φορά στον πολιτικό στίβο, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο μέλλον!

«Ο Μανόλης, είναι ο άνθρωπος που είναι πάντα εκεί! Προσπαθεί για το καλύτερο και είναι ο μόνος που μπορεί να τα καταφέρει! Ήρθε η ώρα για την αλλαγή στα νησιά μας. Ήρθε η ώρα να μη νιώθουμε σαν ξένοι στον τόπο μας. Ήρθε η ώρα να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας σε ένα βιώσιμο τόπο, με λειτουργικά σχολεία και πλήρως στελεχωμένο νοσοκομείο! Όραμα μου, να λειτουργήσει ο Δήμος σαν στήριγμα στις οικογένειές μας! Μανόλη, μόνο εσύ θα δημιουργήσεις τις προδιαγραφές, ώστε να αναπτυχθούμε, να αναβιώσουμε και να συνεχίσουμε τις παραδόσεις μας και τον πολιτισμό μας! Το έργο σου στη ΔΕΥΑΘ καθώς και στα πολιτιστικά δρώμενα άλλωστε του νησιού, είναι πέραν ανταγωνισμού!»

Καλωσήρθες Μαρία μου! Η ομάδα μας δυναμώνει μέρα με τη μέρα, με τη συνεχή προσθήκη ισχυρών προσωπικοτήτων σαν τη δική σου! Προχωράμε μπροστά!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας