Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικής Συμβούλου κα. Πελεκάνου Ιωάννας στην Δημοτική Κοινότητα Βουρβούλου.

Η οικογένεια του ΤΩΡΑ! καλωσορίζει με πολλή αγάπη την Ιωάννα Πελεκάνου. Η Ιωάννα, του Ιακώβου και της Μαρίας Δαμίγου, είναι γέννημα-θρέμμα Σαντορινιά. Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Πατσή και ασχολείται πρώτη φορά με τα Κοινά.

«Ο Μανόλης ό,τι λέει το κάνει! Δουλεύει σωστά, ξέρει να συνεργάζεται, δεν τον ενδιαφέρει η καρέκλα! Τον ενδιαφέρει το κοινό καλό. Έχω συνεργαστεί πολλά χρόνια μαζί του και ξέρω ακριβώς πώς λειτουργεί και πώς διαχειρίζεται τα προτερήματα αλλά και τις αδυναμίες των συνεργατών του. Βρίσκει την κατάλληλη θέση για κάθε συνεργάτη. Τον Μανόλη τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, είναι αυθεντικός και δεν έχει ψιλά γράμματα. Αυτό που πρέπει να πει, θα το πει. Ο Σαντορινιός, πρέπει να σταματήσει να σκέφτεται και να ψηφίζει με βάση τη συγγένεια του, αλλά να αρχίσει να δρα με βάση το κοινό καλό του τόπου μας. Η ατομική εξυπηρέτηση είναι εφήμερη, ωστόσο το αποτύπωμα της αδράνειας στις γενικές δράσεις, είναι αυτό που καταστρέφει το νησί μας!»

Η Ιωάννα είναι ιδιωτική υπάλληλος. Της αρέσουν τα ταξίδια και το διάβασμα. Θέλει να γίνονται πράγματα και να μην μένουμε στις θεωρίες.

«Τα θέματα είναι γνωστά: καθαριότητα, κυκλοφοριακό, χώροι στάθμευσης, πεζοδρόμια! Γενικότερα το οδικό δίκτυο. Όλα αυτά τα χρόνια φωνάζουμε διαρκώς και είμαστε σε αναμονή. Αναμονή και ξανά αναμονή. Περνάνε τα χρόνια και δε βλέπουμε καμιά αλλαγή!»

Καλώς ήρθες Ιωάννα μου στην οικογένεια του ΤΩΡΑ! Το πάντα χαμογελαστό κορίτσι μας, η ήρεμη δύναμη του γραφείου μας, πλέον ενώνεται και με το ΤΩΡΑ! Καλή επιτυχία!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας