Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικής Συμβούλου κα. Καφούρου Σοφίας στην Δημοτική Κοινότητα Βουρβούλου.

Καλωσορίζουμε τη Σοφία στην ομάδα μας και ευχόμαστε αυτή η εμπειρία της στον πολιτικό στίβο να της δώσει το έναυσμα να κινητοποιήσει και άλλους συντοπίτες μας να αγωνιστούν για ένα καλύτερο αύριο για τα νησιά μας.

Η Σοφία, κόρη του Χρήστου και της Μαρίας Καφούρου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βουρβούλο. Είναι παντρεμένη με τον Κίμωνα Πατηνιώτη και έχουν αποκτήσει δύο γιους.

Ολοκληρώνοντας τις μαθητικές τις υποχρεώσεις αποχωρίστηκε για λίγο το νησί της για να φοιτήσει στο ΑΤΕΙ Αθήνας, παίρνοντας πτυχίο ως τεχνολόγος ιατρικών εργαστηρίων. Ολοκλήρωσε την πρακτική της στο μικροβιολογικό εργαστήριο του Νοσοκομείου Θήρας, και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα του τουρισμού.

Πρώτη της φορά στα κοινά, δεν θέλει να αφήσει αναπάντητα ερωτήματα στο γιατί η Σαντορίνη μένει πίσω σε υποδομές. Όταν οι καρέκλες είναι άδειες και η δημοτική αρχή απούσα, νιώθει ευθύνη για τη διαμόρφωση του μέλλοντος του τόπου μας και δεν θέλει να είναι θεατής σε ένα έργο με κακό φινάλε.

“Συντάσσομαι στο πλευρό του Μανόλη Ορφανού, γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει μεθοδικότητα, συνέπεια και ολοκληρώνει ό,τι αναλαμβάνει. Κάθε φορά που κοιτάζω τα παιδιά μου, σκέφτομαι πως θέλω να μεγαλώσουν σε ένα ανθρώπινο και πολιτισμένο περιβάλλον, με ποιότητα ζωής.”

Σοφία μου, δεσμεύομαι ότι τα θέλω σου, τα όνειρά σου, θα γίνουν πράξη! Και αυτό θα το καταφέρουμε μαζί! Καλωσήρθες!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας