Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικής Συμβούλου κα. Συρίγου Μαρουλίας στην Δημοτική Κοινότητα Οίας.

«Ακούω τριγύρω όλους να ρωτάνε γιατί με το Μανόλη. Θα σας πω εγώ γιατί με το Μανόλη. Γιατί είναι ένας άνθρωπος που αξίζει να τον εμπιστευτείς! Πρέπει να του δώσουμε την ευκαιρία να αναβαθμίσει και όλα τα υπόλοιπα στο νησί, όπως έκανε και με τη ΔΕΥΑΘ! Ο Μανόλης έχει λόγο! Ό,τι λέει γίνεται! Κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Συνεχώς προσπαθεί, είναι παρών, είναι ενεργός! Και αυτό είναι που θέλουμε στο νησί μας, ανθρώπους να προσπαθούν συνεχώς για το καλύτερο. Ο Μανόλης, είναι ένας άνθρωπος, ένας ηγέτης που αξίζει να τον εμπιστευτούμε! Έχω προσωπική εμπειρία βλέποντας τις δράσεις του μέσα στη ΔΕΥΑΘ τα τελευταία τέσσερα χρόνια! Είναι ο μόνος που μπορεί να τα καταφέρει και να βάλει μία τάξη σε όλα αυτά τα προβλήματα που έχουμε τα τελευταία τουλάχιστον 15 χρόνια!»

Η Μαρουλία Συρίγου, του Στυλιανού και της Ευαγγελίας, το γένος Κοκκάκη, με καταγωγή από την Οία, είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Ασχολείται πρώτη φορά με τον πολιτικό στίβο, ενώ έχει μία μικρή εμπειρία και στα κοινά, όντας μέλος του συμβουλίου του παιδικού σταθμού Οίας. Είναι απόφοιτος ιδιωτικής σχολής πληροφορικής, ενώ εδώ και χρόνια αποτελεί στήριγμα στο υποκατάστημα της ΔΕΥΑΘ στην Οία, καθώς εργάζεται εκεί από το 1996!

Καλώς ήρθες Μαρουλία μου! Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον τόπο μας και να δούμε το νησί που ονειρευόμαστε! Όλοι θα κριθούμε εκ του αποτελέσματος. Κάποιοι έχουν ήδη κριθεί. Καλή μας συνέχεια στα έργα που έρχονται!

 

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Οίας - Θηρασίας