Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικής Συμβούλου κα. Μηνδρινού Ιωάννας στην Δημοτική Κοινότητα Επισκοπή Γωνιάς (Καμάρι).

Καλωσορίζουμε την Ιωάννα Μηνδρινού, του Θεοφάνη και της Ολυμπίας Πιεράτου, με καταγωγή από το Καμάρι, η οποία ενώθηκε με την ομάδα των νικητών!

Η Ιωάννα, είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας της σχολής A.F. Studies, καθώς και πτυχιούχος της σχολής χορού Μωραγέμου (αρχικό όνομα “Ραλλού Μάνου”). Δουλεύει ως γυμνάστρια και δασκάλα χορού στο EVEXIA, ενώ παλαιότερα είχε συνεργαστεί και με την Ελένη Πετρουλάκη στο ξενοδοχείο Nikki beach.

Η Ιωάννα, ασχολείται πρώτη φορά με τα κοινά, και της αρέσει πολύ να δοκιμάζει καινούργια πράγματα. Ασχολείται με το κολύμπι, την ποδηλασία, τα ταξίδια, καθώς και με την  ανάγνωση βιβλίων φιλοσοφίας.

«Οι άνθρωποι στο νησί έχουν επενδύσει χρήματα, αλλά δυστυχώς συνεχίζουμε να είμαστε “πίσω” σε θέματα δρόμων και καθαριότητας. Υπάρχουν κάποια ξενοδοχεία που ξεφεύγουν από το παραδοσιακό, και αυτό θα μας στοιχίσει την ταυτότητά μας! Χρειαζόμαστε δράσεις για τα παιδιά, και χώρους που να ενισχύουν την κουλτούρα και τον πολιτισμό καθώς και τα ερεθίσματα τους προς τα καλλιτεχνικά. Ο Μανόλης Ορφανός, είναι ένας σύγχρονος άνθρωπος, πάντα θετικός, με ζεστασιά, που ξέρει να ακούει τους συμπολίτες του αλλά και τη νέα γενιά! Μπορεί να μας βγάλει ασπροπρόσωπους και να βοηθήσει το νησί μας να διορθωθεί σε γρήγορους ρυθμούς! Το έχουμε ανάγκη! Πρέπει σε αυτόν τον τόπο να σταματήσουμε να ανταγωνιζόμαστε ο ένας τον άλλον, ήρθε η ώρα να συνεργαστούμε με ικανούς ανθρώπους που θα μας πάνε μπροστά!»

Καλωσήρθες Ιωάννα μου! Καλό μας αγώνα!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας