Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικής Συμβούλου κα. Ρούσσου Ευγενία στην Δημοτική Κοινότητα Βόθωνα.

«Δέχτηκα να συμβαδίσω με την ομάδα του ΤΩΡΑ! και τον Μανόλη Ορφανό, γιατί μέσα από τα μάτια του βλέπω το μέλλον της Σαντορίνης. Είμαι γέννημα-θρέμμα του νησιού, οπότε ξέρω εδώ και πάρα πολλά χρόνια, που ακριβώς πονάει το νησί μου. Μαζί με το Μανόλη θα καταφέρουμε να αλλάξουμε όλα τα κακώς κείμενα, το οποία είναι πολλά. Με ενοχλεί η τάση προς αστικοποίησή του νησιού μας! Παντού μπετό και εργασίες. Στενοχωριέμαι για τα παιδιά μας και για τα σχολεία στα οποία αναγκάζονται να πηγαίνουν, με τις υποδομές του 1900. Έχει χαλάσει το επίπεδο του νησιού. Εάν δεν έχεις χρήματα, δεν μπορείς να προχωρήσεις σε αυτόν τον τόπο δυστυχώς. Πρέπει να προσπαθήσουμε να ισορροπήσουμε. Να διορθώσουμε τα προβλήματα μας και έπειτα να συνεχίσουμε προς την ανάπτυξη. Διότι μπορούμε! Έχουμε όλα τα φόντα, καθώς είμαστε ένας μοναδικός προορισμός στον κόσμο. Πρέπει να τον απολαμβάνουμε τόσο εμείς όσο και τα παιδιά μας, και κατεπέκταση και ο υπόλοιπος κόσμος.»

Καλώς ήρθες Ευγενία μου στην οικογένεια του ΤΩΡΑ! Η Ευγενία Ρούσσου, του Γεωργίου και της Ευαγγελίας, είναι γέννημα-θρέμμα Σαντορινιά, καθώς ο πατέρας της κατάγεται από τον Βόθωνα και η ίδια έχει μεγαλώσει στο Καμάρι. Είναι παντρεμένη με τον Μάρκο Τομαή, με τον οποίο έχουν δύο παιδιά, ενώ η ίδια ασχολείται κατ’ αποκλειστικότητα με την ανατροφή τους. Έχοντας μεγάλο ενδιαφέρον προς τον εθελοντισμό, έχει βοηθήσει μαζί με τον σύζυγο της στο στήσιμο ενός θεάτρου για μία εκδήλωση του ΔΑΠΠΟΣ, ενώ έχει υπηρετήσει και την “Φλόγα” ως εθελόντρια. Είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με την πολιτική σκηνή του τόπου και είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό.

«Ο Σαντορινιός πρέπει να σκεφτεί λογικά και να μην παραμείνει ο ίδιος άνθρωπος. Αν δεν αλλάξει, αν δεν αλλάξουμε, δεν θα αλλάξει και δεν θα βελτιωθεί η κοινωνία μας. Αυτά είναι λόγια του πατέρα μου με τα οποία συμφωνώ απόλυτα! Πολλοί εδώ κοιτάνε μόνο την τσέπη τους, μόνο την αυλή τους, και αυτό θα κοστίσει τόσο στο νησί μακροπρόθεσμα όσο και στους ίδιους. Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας!»

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας