Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικής Συμβούλου κα. Δακουτρού Ευαγγελίας στην Δημοτική Κοινότητα Βόθωνα.

Καλωσορίζουμε την Ευαγγελία Δακουτρού, στην οικογένεια του ΤΩΡΑ! Η Ευαγγελία, του Ευάγγελου Δακουτρού και της Μαργαρίτας Δαμίγου, με καταγωγή από τον Βουρβούλο, σύζυγος του Παναγιώτη Κοσκινά, ενώνει τις δυνάμεις της με το ΤΩΡΑ! για ένα καλύτερο αύριο στο νησί της!

«Δέχτηκα αμέσως να στηρίξω τον Μανόλη σε αυτή την προσπάθειά του, καθώς τον εμπιστεύομαι, πιστεύω σε εκείνον και ξέρω ότι μπορεί και θέλει να βελτιώσει τις συνθήκες στο νησί! Με τον Μανόλη και το ΤΩΡΑ! στα ηνία του Δήμου, καθαριότητα, οδικό δίκτυο και όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας μας, θα λυθούν! Είναι άνθρωπος της δράσης και αυτό το έχει αποδείξει σε όλους μας! Χρειαζόμαστε ποιοτικό τουρισμό, νέο λιμάνι, χώρους για δράσεις και δραστηριότητες, καθώς και σύγχρονες δομές, και ο μόνος που μπορεί να τα οργανώσει και να υλοποιήσει όλα αυτά, είναι ο Μανόλης!»

Η Ευαγγελία, απόφοιτος ΤΕΕ Πειραιά στον τομέα της αισθητικής, είναι μια επιτυχημένη επαγγελματίας του νησιού μας στον τομέα της, έχοντας στην ιδιοκτησία της το κέντρο αισθητικής “Spa del Mare Sol”. Είναι λάτρης των ταξιδιών, της μουσικής και της ανάγνωσης, ενώ δεν θα πει ποτέ όχι στις βόλτες με καλούς φίλους!

«Με ενοχλεί που οι Σαντορινιοί αντί να είναι ενωμένοι, τρώγονται μεταξύ τους! Αυτός ο κλειστός τρόπος σκέψης. Το ατομικό όφελος πάνω απ´ όλα. Δεν είναι έτσι! Αυτά πληρώνουμε τώρα..! Τόσα χρόνια όλοι ασχολούνται με την αυλή τους, αν καταστραφεί όμως το νησί, οι αυλές αυτές θα πέσουν! Ήρθε η ώρα να βάλουμε μπροστά το γενικό καλό του τόπου!»

Καλωσήρθες Ευαγγελία μου! Καλή μας επιτυχία!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας