Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικής Συμβούλου κα. Καραμολέγου Μαρίας στην Δημοτική Κοινότητα Επισκοπή Γωνιάς (Καμάρι).

Καλωσήρθες Μαρία στην οικογένεια του ΤΩΡΑ!

Η Μαρία, από το Καμάρι, του Δημητρίου Καραμολέγκου και της Καλλιόπης Σιγάλα, σύζυγος του Ηλία Κορφιανάκη, που ασχολείται με τον θαλάσσιο τουρισμό, ενώθηκε με την ομάδα των νικητών!

«Η πολιτική δράση δεν ήταν κάτι που είχα σκεφτεί ποτέ πως θα ακολουθήσω. Ωστόσο, όταν μου έγινε η πρόταση από τον Μανόλη Ορφανό, δέχτηκα αμέσως! Και αυτό διότι έχω δει τη δουλειά του και την αντιμετώπιση του προς τους ανθρώπους. Είναι δίκαιος και αντικειμενικός. Δουλεύει πολύ και έχει όραμα! Και εγώ ως μητέρα δύο παιδιών, θέλω να δω κάποιον στο τιμόνι της ηγεσίας του τόπου μου, που θα με κάνει να νιώσω ασφάλεια γι’ αυτά τα παιδιά!»

Η Μαρία, έχει αποφοιτήσει από το ΤΕΙ Ηρακλείου, τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης, με ειδικότητα στη διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων. Εργάστηκε επί δεκαετίας σε τουριστικό γραφείο στο Καμάρι, το “Kamari tours”, ενώ πλέον ασχολείται με τις δικές της οικογενειακές τουριστικές επιχειρήσεις. Λάτρης των ταξιδιών, των βιβλίων, της μουσικής, και του χορού, έχει όραμα να βοηθήσει με τις δυνάμεις της, να εξελιχθεί το νησί τόσο σε λειτουργικό επίπεδο όσο και σε πολιτιστικό!

Καλωσήρθες Μαρία μου! Νέες, δυναμικές γυναίκες, που δεν τρομάζουν και δεν υποκύπτουν στην πατριαρχία και τον εκφοβισμό, είναι το τέλειο παράδειγμα για την κοινωνία μας! Και η οικογένεια του ΤΩΡΑ! προωθεί την εργατικότητα, αλλά κυρίως τον χαρακτήρα και το ήθος! Καλωσήρθες!

 

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας