Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικής Συμβούλου κα. Λυγνού Λουκίας στην Δημοτική Κοινότητα Μεσαριάς.

Καλώς ήρθες Λουκία μου στην οικογένεια του ΤΩΡΑ! Η Λουκία Λυγνού, της Ευαγγελίας και του Βασιλείου Λυγνού, με καταγωγή από τη Μεσαριά, μεγάλωσε στην Αθήνα αλλά η αγάπη της και το μυαλό της βρισκόταν πάντα στο νησί της στο οποίο και επέστρεψε!

«Η πρόταση του Μανόλη για τη συμμετοχή μου στον συνδυασμό και κατ’ επέκταση στα κοινά, έφερε την πρώτη και μοναδική σκέψη: άν μπορούμε να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε τα προβλήματα και τις ανάγκες του χωριού μας και όλης της Σαντορίνης μας! Και ναι μπορούμε!!!!

Από τη θεωρία στην πράξη!

Η εργασιομανία, η αποτελεσματικότητα και η αφοσίωση στα προβλήματα  που ζητούν λύση..

Ο Μανόλης μπορεί!

Χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας και θα την έχει !!!»

Παντρεμένη με τον Κώστα Βαμβακούση έχει αποκτήσει τρία παιδιά και ασχολείται ενεργά με το εμπόριο. Συμμετέχει πρώτη φορά στα κοινά, και ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να δηλώσει υποψηφιότητα στο πλευρό του Μανόλη, είναι αρχικά γιατί σέβεται τον ίδιο ως άνθρωπο, καθώς και τη δουλειά του στις δύο δημοτικές επιχειρήσεις ΔΕΥΑΘ και ΔΑΠΠΟΣ, η οποία δεν συγκρίνεται καν όπως λέει η ίδια, με την παρατημένη εικόνα των προηγούμενων ετών!

«Ο Μανόλης είναι δραστήριος, έχει θέληση, και σκοπό να βοηθήσει την κοινωνία μας και να αναδείξει τον πολιτισμό των νησιών μας! Καθώς και να εκσυγχρονίσει τις δομές του τόπου! Είναι πολύ αγαπητός και αυτός είναι ακόμα ένας λόγος για τον οποίο θα ήθελα να τον βοηθήσω, όσο περισσότερο μπορώ!»

Η Λουκία, θα ήθελε άμεσα να αλλάξουν τα εξής στο νησί μας: να βελτιωθούν, να εκσυγχρονιστούν και ό,τι άλλο χρειάζεται να γίνει! Το λιμάνι, ο φωτισμός, η καθαριότητα σε όλο το νησί, η κυκλοφορία, το γήπεδο της Μεσαριάς, οι χώροι αναψυχής, και φυσικά η διευκόλυνση και η βοήθεια σε όλα τα επίπεδα για ΑμεΑ, είναι θέματα που πρέπει οπωσδήποτε και άμεσα να μπουν στο προσκήνιο και να δοθούν οριστικές λύσεις!

Καλώς ήρθες Λουκία μου! Η Γυναικεία δύναμη είναι ασύγκριτη! Και ακόμα πιο ισχυρή όταν από πίσω υπάρχει ένα κοφτερό μυαλό με στοχοπροσήλωση και θέληση για δράση! Είναι χαρά μας να πορεύεσαι μαζί μας! Καλή επιτυχία!!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας