Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικής Συμβούλου κα. Φουστέρη Καλαμιώτισσα Μαρία στην Δημοτική Κοινότητα Πύργου.

“ Αν μπορεί κάποιος να σώσει τα νησιά μας, αυτός είναι ο Μανόλης Ορφανός! ΤΩΡΑ! είναι η ώρα να επιλέξουμε αν θέλουμε πάλι τους συνήθεις υπόπτους, με την αναλγησία και την ανυπαρξία τους, ή αν θέλουμε ανάπτυξη με βήματα σταθερά. Ο  Μανόλης  δεν βλέπει οράματα σαν τους άλλους, ΕΧΕΙ οράματα και να είστε σίγουροι ότι θα γίνουν πράξη!”

Η Καλαμία, είναι γέννημα-θρέμμα από τον Πύργο και οι γονείς της Άννα και Στέλιος Φουστέρης κατάγονται και εκείνοι από τον Πύργο, ενώ διατηρούν μία οικογενειακή επιχείρηση, ένα πρατήριο καυσίμων στον Καρτεράδο. Αφού αποφοίτησε από το ΕΠΑΛ Σαντορίνης ,πήρε ειδικότητα στην πληροφορική ενώ αργότερα τελείωσε και τη σχολή λογιστικής στο ΙΕΚ Όμηρος στην Αθήνα. Πλέον ασχολείται με τον τουρισμό και την ενοικίαση δωματίων, ενώ παλαιότερα είχε εργαστεί στο λογιστικό γραφείο της κυρίας Λίτσας Πετίνη. Είναι παντρεμένη με τον Σπύρο Κουλούρη και έχουν δύο παιδιά, την Άννα και τον Αργύρη.

Αεικίνητη ,συνεπής και με όρεξη για δημιουργικές δράσεις υπήρξε μέλος στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πύργου-  Μεγαλοχωρίου. Με έντονη κοινωνική ευθύνη και θέλοντας να βελτιώσει τη ζωή των γυναικών του νησιού, ήταν μέλος της ομάδας γυναικών στον Πύργο και τώρα μέλος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής. ‘Έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα των αδέσποτων φίλων μας και θα ήθελε να υπάρχουν δομές φιλοξενίας και υιοθεσίας με όλες τις προβλεπόμενες συνθήκες .Σκύβοντας πάνω στα προβλήματα της τρίτης ηλικίας, θα επιδιώξει τη δημιουργία κέντρων απασχόλησης όλων των ηλικιών ώστε να αλλάξει η καθημερινότητα του Σαντορινιού.

Καλαμία, έχεις την οικογένειά του ΤΩΡΑ! μαζί σου και μία δική σου ομάδα για να κάνεις πράξη ό,τι έχεις φανταστεί για αυτόν τον τόπο! Καλώς ήρθες!

 

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

 

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας