Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικής Συμβούλου κα. Πολυκρέτη Αυγουστίνας στην Δημοτική Κοινότητα Ακρωτηρίου.

«Είναι καιρός η Σαντορίνη να γυρίσει σελίδα! Στέκομαι πλάι στο Μανόλη Ορφανό, γιατί γνωρίζω ότι θα δουλέψει σκληρά για να κάνει πράξη όλα αυτά που σχεδιάζουμε τόσο καιρό και όλα αυτά που μας αξίζουν!»

Η ομάδα του ΤΩΡΑ! μεγαλώνει καθημερινά. Η Αυγουστίνα, είναι ιδιωτική υπάλληλος στο ανθοπωλείο “Calyx” και κατάγεται από το Ακρωτήρι Σαντορίνης. O πατέρας της, Σταύρος Πολυκρέτης, έχει καταγωγή από τη Νάξο και η μητέρα της Λουκία Αρβανίτη είναι από το Ακρωτήρι. Έχει αποφοιτήσει από το ΙΕΚ Ακμή στην Αθήνα, με ειδικότητα στις τουριστικές επιχειρήσεις.

Στην πρώτη της απόπειρα στην πολιτική ζωή του τόπου, η Αυγουστίνα επέλεξε την παράταξή μας για να αποδείξει με δυναμισμό και αίσθημα προσφοράς, πόσο μπορεί να στηρίξει τον τόπο της! Οι αλλαγές είναι μονόδρομος!

Θέλει μία δημοτική αρχή που θα δίνει άμεσες λύσεις σε όλα τα καθημερινά προβλήματα και θα είναι συμπαραστάτης ζωής! Δεν περιμένει ουρανοκατέβατους σωτήρες και μάγους με μαγικά ραβδιά, θα δουλέψει για έναν δήμαρχο που θα καθίσει στη βαριά καρέκλα του, θα αναλάβει ευθύνες και δράση, και θα εκμεταλλευτεί οποιοδήποτε χρηματοδοτικό εργαλείο για να οδηγήσει στην ανάπτυξη τον τόπο μας!

Αυγουστίνα μου, το μέλλον, από τις 8 Οκτωβρίου θα είναι στα χέρια μας! Η αναβάθμιση όλων των υποδομών του Δήμου, είναι ένα στοίχημα που θα κερδίσουμε μαζί, ποντάροντας στην πολλή δουλειά και τη συνεργασία! Καλωσόρισες!

 

Ορφανός Μανόλης

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας