Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικού Συμβούλου κα. Νομικού Αφροδίτη στην Δημοτική Κοινότητα Βόθωνα

«Λατρεύω το νησί μας και όνειρο μου ήταν πάντα, να ζήσω μόνιμα εδώ και να κάνω την οικογένειά μου! Δεν θέλω αυτό το όνειρο να σβήσει, για αυτό εμπιστεύομαι τον Μανόλη Ορφανό και την παράταξη του ΤΩΡΑ! Είναι ο μόνος που με εμπνέει ότι θα παράξει έργο! Άλλωστε τόσα χρόνια που τον ξέρω ό,τι πιάνει γίνεται χρυσός χωρίς όμως να θαμπώνεται από τη λάμψη του, αφού είναι πέρα για πέρα αληθινός!»
Η Αφροδίτη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όμως από το 2013 επέστρεψε στη μεγάλη της αγάπη, τη Σαντορίνη. Ο πατέρας της, Μαρίνος Νομικός με καταγωγή από το Βόθωνα, και η μητέρα της Κατερίνα Νομικού από το Ρέθυμνο Κρήτης, μεγάλωσαν την Αφροδίτη ως ελεύθερο πνεύμα και την έμαθαν να κρατά το τιμόνι της ζωής στα δικά της χέρια. Αποφοίτησε από ιδιωτική σχολή με ειδικότητα στη γραμματειακή υποστήριξη και πληροφορική και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα με αντικείμενο τη λογιστική και τα οικονομικά. Είναι παντρεμένη με τον Κουμάνταρο Θεόδωρο και μητέρα ενός μικρού κοριτσιού.
Βλέποντας στο νησί τριτοκοσμικές εικόνες θέλει άρδην να αλλάξουν όλα. Η επάνδρωση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, των σχολείων σε όλες τις βαθμίδες του, η καθαριότητα και η προστασία του περιβάλλοντος, είναι θέματα που περνούν μπροστά από τα μάτια της όταν παίρνει αγκαλιά το κοριτσάκι της.
Αφροδίτη “εισέβαλες” στην ομάδα του ΤΩΡΑ! με το φως της αλήθειας σου! Το βλέμμα σου είναι δυνατό και έτοιμο να κοντραριστεί με κάθε εμπόδιο! Τέτοιους ανθρώπους θέλουμε σαν εσένα, να εκφράζονται χωρίς φραγμούς, με οδηγό την ψυχή τους. Καλωσήρθες!
Ορφανός Μανόλης
Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας