Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικού Συμβούλου κα. Λυγνού Γεωργία στην Δημοτική Κοινότητα Επισκοπής Γωνιάς (Καμάρι)

Καλωσορίζουμε τη Γεωργία στην οικογένειά του ΤΩΡΑ! Κόρη του Χαράλαμπου Λυγνού από τη Μέσα Γωνιά Σαντορίνης και της Κατερίνας Πούλη, με καταγωγή από τον Πύργο, είναι ένα νέο κορίτσι που θέλει να αγωνιστεί και να προασπιστεί τα συμφέροντα του τόπου της!
“Ο κύριος Μανόλης είναι για εμένα σαν δεύτερος πατέρας! Αγαπάει το νησί μας και το δείχνει. Ξέρει τις ελλείψεις του και τις αδυναμίες του και γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να κρατήσει τους νέους στο νησί!”
Η Γεωργία αποφοίτησε από το επαγγελματικό Λύκειο Πύργου με ειδικότητα στη διοίκηση επιχειρήσεων. Έπειτα συνέχισε τις σπουδές της στην Αθήνα στο ΙΕΚ Ακμή με ειδικότητα Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ τώρα ασχολείται με τη λογιστική ως ιδιωτικός υπάλληλος.
Διατηρώντας τους δεσμούς της με την παράδοση, η Γεωργία παλαιότερα ασχολούνταν με τους παραδοσιακούς χορούς σε τμήματα της Σταματίνας Ξιάρχου. Ως γυναίκα με ανεξάντλητη την επιθυμία για αναζήτηση, κάνει πολλά ταξίδια και είναι άκρως επικοινωνιακή. Ευαισθητοποιημένη και με κριτική ματιά στα πολιτικά πράγματα, θέλει να αλλάξουν πολλά στη Σαντορίνη και κυρίως να γίνει το νησί της, μέρος ανάπτυξης για τη νέα γενιά, όπου θα μπορεί να δράσει και να φτιάξει τη ζωή που ονειρεύεται.
Η χαοτική κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους, το λιμάνι που δεν μπορεί να φιλοξενήσει τόσο κόσμο, ο κίνδυνος κατολισθήσεων, το θέμα των απορριμμάτων και των αδέσποτων ζώων, βρίσκονται στη λίστα της προς επίλυση. Ως ενεργότατη μαθήτρια που κινητοποιούνταν, ήταν μέλος του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου και πάλευε από τα εφηβικά της χρόνια, φωνάζοντας τα αυτονόητα: περισσότερα δρομολόγια σχολικών λεωφορείων καθώς και θέσεις πάρκινγκ για τα τουριστικά.
Γεωργία μου, ό,τι ζητάς είναι δέσμευση μας! Μαζί με την οικογένειά του ΤΩΡΑ! έρχεται η μέρα που αυτό που ονειρεύτηκες για το νησί σου θα γίνει πραγματικότητα. Καλωσόρισες!
Ορφανός Μανόλης
Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας