Ανακοίνωση υποψηφιότητας Τοπικού Συμβούλου κ. Λυγνό Βασίλη (ΠΙΤΣΑΣ) στην Δημοτική Κοινότητα Μεσαριάς

Η ομάδα του ΤΩΡΑ! καλωσορίζει τον Βασίλη!
Γέννημα-θρέμμα από τη Μεσαριά, γιος του Νικολάου και της Μαργαρίτας Λυγνού, επίσης με καταγωγή από τη Μεσαριά.
«Τον Μανόλη Ορφανό τον στηρίζω, γιατί είναι σοβαρός και υπεύθυνος! Γνωρίζει τα προβλήματα του νησιού και εμπνέει εμπιστοσύνη! Σε αυτήν την πρώτη μου απόπειρα στην πολιτική και την ενασχόληση μου με τα κοινά, δεν θα μπορούσα να είμαι στο πλευρό κάποιου άλλου παρά μόνο δίπλα σε έναν δραστήριο άνθρωπο με όραμα και όρεξη για δουλειά!»
Μετά την αποφοίτηση του από το σχολείο, ο Βασίλης, ασχολήθηκε με τον τουρισμό και διατηρεί έως και σήμερα το ξενοδοχείο ”Hotel Nikos” στον Καρτεράδο. Επιπλέον, απασχολείται και ως οδηγός λεωφορείου στο ΚΤΕΛ Σαντορίνης. Είναι λάτρης των μηχανοκίνητων και η αδρεναλίνη τον κρατά σε εγρήγορση.
Σε εγρήγορση θα σε κρατά και η ομάδα μας Βασίλη! Το ενδιαφέρον σου για τον τόπο και τα προβλήματα του, δείχνουν πόσο θα προσπαθήσεις μαζί μας για το καλό της Σαντορίνης και της Θηρασιάς! Ο τουρισμός, το κυκλοφοριακό, καθώς και η αποκομιδή των απορριμμάτων, δεν αφήνουν ασυγκίνητο έναν ευαισθητοποιημένο πολίτη σαν το νέο μας υποψήφιο!
Βασίλη, η συμμετοχή σου στην αλλαγή ανοίγει το δρόμο προς το μέλλον! Καμία τροχοπέδη, κανένα εμπόδιο στην ανάπτυξη μας! Πάμε μπροστά! Καλωσήρθες!
Ορφανός Μανόλης
Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης «Τώρα! για τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά»

Επιστροφή στους Υποψηφίους

Επιστροφή

Υποψήφιοι Θήρας